10. listopadu 2010 • 17:11

Sneijder o přestávce omdlel, trpí anémií

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Wesley Sneijder z Interu Milán trpí anémií. Právě chudokrevností a celkovou únavou vysvětlil šestadvacetiletý nizozemský fotbalista své omdlení v šatně o přestávce sobotního utkání italské ligy s Brescií (1:1).



Z preventivních důvodů dostal volno a vynechá dnešní zápas s Lecce, v nedělním derby proti AC Milán by však měl hrát.

"Mám anémii, ale není to nic hrozného. V prvním poločase jsem se začal třást a všechno mě bolelo," uvedl pro list De Telegraaf ke svému kolapsu."Navštívil jsem kardiologa a pak odletěl do Nizozemska na další vyšetření.

Závěr zní chudokrevnost a únava. Potřebuji odpočinek, ale nemůžu nechat své spoluhráče na holičkách. V záloze máme hodně zraněných," uvedl Sneijder, jenž v minulé sezoně pomohl Interu vyhrát Ligu mistrů, italskou ligu i pohár.

S reprezentací pak došel až do finále mistrovství světa v JAR, po kterém se navíc ženil.S Interem podepsal v říjnu novou smlouvu až do roku 2015, která mu zaručuje 15 milionů eur hrubého ročně.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud