27. července 2017 • 11:02

Kadeřábek prodloužil s Hoffenheimem: Vše funguje na jedničku, byla to priorita

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový reprezentant Pavel Kadeřábek prodloužil smlouvu s Hoffenheimem. Původní kontrakt měl pětadvacetiletému pravému obránci vypršet za dva roky, teď by však měl působit ve čtvrtém celku uplynulé sezony německé ligy minimálně do června 2021.



"Jsem spokojený a především šťastný, že Hoffenheim novou smlouvou potvrdil také svoji spokojenost se mnou. Od svého agenta Viktora Koláře jsem věděl, že jsou na stole také jiné varianty, ale pro nás byl od začátku Hoffenheim jednoznačnou prioritou a vlastně i jedinou možností," uvedl v tiskové zprávě Kadeřábek .

"V klubu vše funguje na jedničku, na podzim si zahrajeme Evropskou ligu, trenér mi věří a já jsem přesvědčen, že vysokou laťku z minulé sezony můžeme ještě překonat. Potenciál je v týmu obrovský," dodal hráč.

Kadeřábek přestoupil do Hoffenheimu ze Sparty předloni v létě a za dvě sezony si připsal 50 bundesligových startů. Působil také ve Viktorii Žižkov. V reprezentaci má na kontě 28 utkání a dvě branky.

"Služebně se řadím mezi nejstarší. Kádr se pořádně obměnil, ale očividně to slouží ku prospěchu věci. Jsem připraven na to, že na mně bude ležet větší díl odpovědnosti. Té se nezříkám, naopak. Klub mi přirostl k srdci a udělám všechno, abychom byli na všech frontách úspěšní," uvedl.

"Pavel je vnímán i hodnocen jako jeden z nejlepších krajních obránců v rámci celé bundesligy. Je to vysoce spolehlivý a nadále velmi perspektivní fotbalista. Poptávka o jeho služby byla z Německa i dalších evropských soutěží, ale společně jsme se zaměřili na možnost prodloužení smlouvy v Hoffenheimu," dodal manažer Kolář ze společnosti Sport Invest.

Kadeřábek se nyní s týmem připravuje na novou sezonu a těší se na evropské poháry. "Uvidíme, jaké štěstí budeme mít při losu, ale strach nemusíme mít z nikoho. Je pro nás důležité, že minimálně základní skupinu Evropské ligy máme jistou a v každém případě si užijeme pohárový podzim. V kombinaci s bundesligou se bude jednat o náročný program, ale kádr máme dostatečně široký i kvalitní," dodal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud