1. prosince 2008 • 21:09

Opustí Olič Hamburk?

Autor: ČTK
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Hamburku možná přijdou o svou největší ofenzivní hvězdu. Chorvatský kanonýr Ivica Olič totiž vedení klubu oznámil, že má lepší nabídky ze slavnějších klubů a že jich hodlá v létě využit.



Příští rok mu končí smlouva a byl by k mání bez odstupného, a tak klubu doporučil, ať jej prodá už v zimě a dostane za něj alespoň nějaké peníze. Dnes o tom informoval deník Die Welt.

Severoněmecký klub začíná doplácet na přílišnou váhavost, s níž zatím Oličovi prodloužení stávající smlouvy nabízel. Olič chtěl od klubu roční plat přes 3 miliony eur (asi 78,3 milionu korun), to se ale vedení nelíbilo a licitovalo tak dlouho, až se řízný Chorvat naštval.

"Mají o mne zájem kluby, které hrají každý rok Ligu mistrů a bojují o tituly. To mi zvedlo náladu," citoval Oliče Die Welt. O své budoucnosti by prý měl rád jasno už během zimní přestávky, v Hamburku už prý ale zůstat nechce. "Ještě před půl rokem jsem tu chtěl prodloužit. Teď už mám ale docela jiné možnosti, docela jiné," dodal.

Devětadvacetiletý Chorvat je se šesti góly nejlepším střelcem Hamburku a také největší hrozbou pro obranu pražské Slavie, která se s Hamburkem střetne ve čtvrtek v Poháru UEFA. Do Hamburku přišel v roce 2007 z CSKA Moskva.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud