14. prosince 2009 • 13:51

Lehmann: vyloučení a konflikt s fanouškem

Autor: ČTK, pj, spo
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

UVNITŘ VIDEO - Už v tom zase létá! Německý brankář Jens Lehmann (40) má starostí nad hlavu. Odmítá zaplatit milionovou pokutu za veřejnou kritiku vedení Stuttgartu, který zbytečně připravil o výhru, a do toho všeho měl konflikt s fanouškem.



Kvůli Lehmannovi fotbalisté Stuttgartu nevyužili šanci vzdálit se od pásma sestupu v německé lize a na hřišti Mohuče přišli minutu před koncem o dva body.

Do té doby vedli díky gólu Pavla Pogrebňaka, jenže pak fauloval ve vápně "zkušený" brankář a vedle svého vyloučení daroval domácím i pokutový kop, který znamenal remízu 1:1.

Lehmann močil během utkání ligy mistrů! »

Co se stalo? Lehmanna vyprovokoval soupeřův útočník Bance, který za snahou popohnat hru do německého brankáře narazil. Sudí situaci posoudil jako nedovolenou, ale žlutou kartu neudělil.

To Lehmanna naštvalo a při první příležitosti šlápl Bancemu na nohu. Rozhodčí mu za to ukázal červenou kartu a nařídil penaltu.

Dětinské chování pokračovalo i po zápase. Při odchodu měl konflikt s fanouškem, kterému sebral brýle.

453620:gallery:true:true

"Vraťte mi je," prosil příznivec zhruba půl minuty, zatímco bývalý brankář Arsenalu pokračoval v chůzi. Nakonec se fanoušek dočkal, i když Lehmann vrátil brýle někomu jinému...

Již samotné nasazení Lehmanna do základní sestavy proti Mohuči bylo překvapivé, jelikož odmítá zaplatit pokutu, kterou mu klub udělil za kritiku vedení. V týdnu na sebe navíc upozornil močením přímo při zápase Ligy mistrů s Unireou Urziceni.

Stuttgart remizoval již posedmé v sezoně a na kontě má nadále jen dvě výhry. Hůř je na tom s jediným vítězstvím pouze Hertha Berlín.

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud