31. května 2011 • 16:56

Magerův Temešvár kvůli dluhům do třetí ligy

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Temešváru nedostali kvůli dluhům licenci pro první rumunskou ligu. Tým českého trenéra Dušana Uhrina mladšího a českých hráčů Lukáše Magery a Jiřího Krejčího tak v příští sezoně bude moci zřejmě hrát jen třetí ligu. Dnes o tom informoval Rumunský fotbalový svaz.



"Klub má velké finanční problémy. Hráči naposledy viděli 75 procent lednové výplaty. Tím, že se přímo nepostoupilo do Ligy mistrů, nejsou jisté finance," řekl k situaci v klubu už dříve v průběhu května Magera pro web svého agenta.

Temešvár v uplynulé sezoně bojoval o titul a nakonec skončil druhý. Zajistil si tak místo v předkole Ligy mistrů. To nyní připadne třetímu Vaslui. Kvůli dluhům sestoupila i čtrnáctá Gloria.

Sestup zcela jistě znamená odchod českých zástupců z klubu. Magerovi končí smlouva podobně jako dalším osmi hráčům. "Je pravděpodobné, že klub neuplatní opce. Lukáš tedy bude volným hráčem a může odejít kamkoliv zadarmo," uvedl Magerův agent Ondrej Chovanec.

Trenér Uhrin mladší má v Temešváru smlouvu ještě na příští sezonu, ale pravděpodobně i on bude moci klub opustit.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud