3. února 2011 • 04:00

Nešťastný hrdina: Brankář dal gól a zranil se

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - K šíleným momentům na fotbale v Brazílii dochází i během zimní přestávky. Brankář Saula zařídil výhru svého týmu nad Vitoria-PE 2:1, okamžitě se stal hrdinou. Jenže těsně po vítězné hlavičce se skácel k zemi. Brazilský gólman je smutným spasitelem, který sice rozhodl utkání, ale kvůli zranění si fotbal až půlroku nezahraje.



Aby brankář rozhodl o vítězství svého týmu, je hodně neobvyklé. Ale aby se hned po vítězné hlavičce zranil, to se opravdu jen tak nevidí.

Brazilský gólman Saula nejprve v nastavení přesnou hlavičkou rozhodl o vítězství svého týmu. Smích ho však hodně rychle přešel.

Při oslavě branky mu totiž křuplo v pravém koleni a bylo zle. Ojedinělý moment si ani nevychutnal. Hned za brankou se s bolestí ve tváři skácel na trávník, ze hřiště ho museli odnášet spoluhráči.

Diagnóza? Přetržené vazy, díky nimž bude svému týmu chybět až půl roku. "V momentě, kdy jsem vstřelil gól, jsem byl moc šťastný. Teď jsem samozřejmě smutný, ale brzy se uzdravím a vrátím se," snaží se myslet pozitivně hrdina utkání.

Jeden z jeho nejpovedenějších zápasů tak bude mít navždy i hořkou pachuť nepříjemného zranění...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud