11. února 2011 • 11:21

Chelsea, United... Hamšíka loví velkokluby!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle může být přestup léta! Marku Hamšíkovi, hvězdě italské Neapole, přistály na stole nabídky z různých evropských velkoklubů. V Itálii se píše o Chelsea, Manchesteru United, Barceloně i Juventusu.



Hamšíkův současný zaměstnavatel se snaží hlásit do světa, že slovenský reprezentant je neprodejný. Velkokluby prakticky každý týden odpálkuje slovy: „Hamšíka neprodáme!“

Ovšem, jak dlouho se Neapolu podaří fotbalistu s extravagantními účesy udržet, to je otázkou. Zájem těch největších klubů z Evropy sílí a rozhodně nenabízejí málo peněz…

„Přesto nemáme v nejmenším úmyslu zájem o to, abychom Hamšíka prodali. Pokud bychom se dostali do Ligy mistrů, bylo by katastrofou, kdyby odešel,“ vzkázal předseda italského klubu Aurelio de Laurentiis.

Největší zájemci pocházejí z Anglie. V podpis Hamšíka doufají především v Chelsea a Manchesteru United. Dlouhodobě se mluví o Juventusu, spekuluje se také o Barceloně.

Hamšík ale nebude levný. Chelsea údajně v lednu přišla s nabídkou 25 milionů liber, ale tu Neapol odmítla. Tudíž je jasné, že se po sezoně minimálně o deset milionů nabídka zájemců ještě zvedne.

Marek Hamšík z Neapole (vlevo) v utkání italské Serie A.
Marek Hamšík z Neapole (vlevo) v utkání italské Serie A.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud