5. května 2011 • 13:54

Baroše by měl v Galatasaray vést Fatih Terim

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Reprezentačního kanonýra Milana Baroše by měl od příští sezony vést v Galatasarayi Istanbul nejúspěšnější turecký kouč Fatih Terim. Pokud se spekulace potvrdí, čeká bývalého kouče národního týmu už třetí štace ve slavném fotbalovém klubu, který však letos paběrkuje a je až čtrnáctý v ligové tabulce.



Už během březnové reprezentační přestávky byl od mužstva odvolán Rumun Gheorghe Hagi a do konce sezony vede přípravu asistent Tugay.

Sedmapadesátiletý Terim strávil v Galatasarayi hlavní část své hráčské kariéry a jako trenér ho vedl dvakrát. První období v letech 1996 až 2000 bylo velmi úspěšné a zakončené triumfem v Poháru UEFA, druhé (2002-2004) už se Terimovi nepovedlo.

Milan Baroš se raduje z gólu se svými spoluhráči z Galatasarye Istanbul
Milan Baroš se raduje z gólu se svými spoluhráči z Galatasarye Istanbul


Dohromady získal v turecké lize čtyři tituly a s reprezentací senzačně prošel na Euru 2008 až do semifinále. Jeho plánovaný příchod prozradil podle portálu gazetefutbol.com televizní moderátor Sansal Büyüka, který je i Terimovým blízkým přítelem.

"V létě se do Galatasaraye vrátí. Je jasné, že velká část klubového vedení i fanoušci si jeho návrat přejí. Už brzy to bude oficiální," tvrdil Büyüka. Baroš obléká dres Galatasaraye třetí sezonu, v té aktuální vstřelil zatím v lize osm gólů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud