27. ledna 2023 • 10:51

Groningen představil Chaluše. Pomůže nám vyhrabat se výš, těší se

Autor: šf
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hotovo. Obránce Matěj Chaluš prošel v nizozemském Groningenu zdravotní prohlídkou, klub ho navlékl do svého dresu a už oficiálně představil jako novou tvář pro jarní sezonu. Stopera získal na půlroční hostování s opcí ze švédského Malmö, a pokud se osvědčí, nachystal pro něho tříletou smlouvu.



Groningen by se i s Chalušovou pomocí rád vydrápal z dolních pater tabulky výš, aby neměl akutní starosti se záchranou. Hráč by zase mohl restartovat svou kariéru, jež se na severu zadrhla.

Groningen klesl na poslední, osmnácté místo Eredivisie, na „bezpečnou“ patnáctou příčku ztrácí tři body. Na Chaluše při tom jeho šéfové spoléhají a slibují si od něho okamžitou pomoc s odstraněním viditelných nedostatků. Vyplývá to ze slov, která na adresu čtyřiadvacetiletého stopera pronesl technický ředitel Mark-Jan Fledderus.

„V této fázi hledáme hráče, kteří nám dodají větší jistotu, abychom se dostali z nižších pater tabulky. Je fakt, že dostáváme moc gólů ze standardek a centrů. Matěj je fyzicky zdatný stoper, neústupný a silný v soubojích. Ví, co se v této fázi v Groningenu žádá. Myslíme si proto, že nám v tuto chvíli může okamžitě pomoci,“ řekl.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud