2. ledna 2009 • 13:30

Mourinho: Vidič musí dostat distanc!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Interu Milán José Mourinho doufá, že obránce Nemanja Vidič dostane za vyloučení ve finále MS klubů minimálně dvouzápasový distanc a bude Manchesteru United chybět v osmifinále Ligy mistrů s italským šampionem.



Srbský fotbalista dostal ve finále turnaje v Japonsku s ekvádorským LDU Quito červenou kartu za to, že loktem udeřil protihráče do obličeje. United navzdory oslabení vyhráli 1:0. UEFA o trestu ještě nerozhodla, případný distanc by však mohl Vidiče vyřadit z osmifinále Ligy mistrů s Interem.

"Moc bych se divil, kdyby nedostal alespoň dva zápasy. I to by za takový čin bylo málo. Vždyť to, co udělal, viděl v televizi celý svět," citovala dnes Mourinha agentura Reuters.

Portugalský kouč si také postěžoval, že disciplinární komisí UEFA nepotrestala Vidičova spoluhráče Wayna Rooneyho za údajné šlápnutí na soupeře v závěrečném duelu základní části Ligy mistrů s Aalborgem.

"To mě velmi udivilo," řekl Mourinho. Trenér Interu popřel informace médií, že by chtěl do klubu přivést útočníka Michaela Owena z Newcastlu.

"Ani jsem na něj nepomyslel. Za poslední rok byl často zraněný, už to zkrátka není Owen, jakého jsme znali," dodal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud