30. září 2010 • 12:24

Adriano trpěl smrtí otce: Chtěl se zabít!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brazilský fotbalista Adriano z AS Řím prý v minulosti vážně uvažoval o sebevraždě. Tvrdí to útočníkova matka, podle které se její syn chtěl zabít během angažmá v Interu Milán.



"Nikdy se nevyrovnal s otcovou smrtí. Ta způsobila jeho deprese," řekla Adrianova matka Rosilda v rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport.

"Všichni ho kritizovali, aniž věděli, jaké má potíže. Pokud jste opravdovou depresi neměli, nikdy nevíte, co obnáší. Ani já jsem tehdy nevěděla, jak mu pomoci," uvedla.

Právě kvůli depresím, které utápěl v alkoholu, se prý chtěl osmadvacetiletý Adriano zabít.

"Jednou mi zavolal a říkal, že už to nemůže dál vydržet. Přiznal se, že přemýšlí o sebevraždě," řekla Rosilda. "Odpověděla jsem mu, ať se rozhodne srdcem. Člověk by měl být šťastný, i kdyby kvůli tomu měl skončit s fotbalem," dodala.

Adriano se nakonec s Interem dohodl na ukončení smlouvy a chtěl si dát půlroční pauzu. Po návratu do Brazílie ale začal hrát za Flamengo, podařilo se mu znovu nastartovat kariéru a v květnu se vrátil do Evropy v dresu AS Řím.

Chcete mít sportovní informace jako první? Objednejte si SMS a MMS zpravodajství iSport.cz »

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud