5. ledna 2011 • 04:00

Sylvie van der Vaart: Kouzlí s míčem lépe než manžel

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Je krásná, oblíbená, populární. Teď navíc předvedla kousek, o kterém debatují lidé na youtube. Nizozemská moderátorka, zpěvačka a modelka Sylvie van der Vaart (32), manželka útočníka Tottenhamu Rafaela van der Vaarta, s míčem kouzlí možná ještě lépe než její partner. Jde o realitu, nebo dobře povedenou montáž?



Populární kráska, která během Van der Vaartova působení v Hamburku dělala porotkyni v soutěži Německo má talent, na videu s míčem žongluje jak zkušený fotbalista. Nožičky, patičky, otočky. Vše navíc s botami na vysocích podpatcích.

Obrázky spíš nasvědčují tomu, že se jedná o "fake", tedy upravené video. Pokud je video pravé, Sylvie se od svého muže leccos přiučila. A co si myslíte vy? Hlasujte v anketě vedle článku. 

Krásná Sylvia van der Vaart předvádí úchvatné kousky s míčem
Video se připravuje ...


Krásná Sylvie: Slavná celebrita, co zdolala rakovinu

Manželka nizozemského útočníka je velmi známou osobností. V Nizozemsku moderovala populární show, dělala rozhovory například s Britney Spears. V roce 2003 jí zvolili nejvíc sexy ženou Nizozemska.

Krátce poté se Sylvie zakoukala do Rafaela van der Vaarta, který tehdy válel v dresu Ajax Amsterdam. Stali se jedním z nejznámějších fotbalových párů, v roce 2005 se vzali. Rok poté se jim narodil syn Damian Rafael. Často se dvojici říká "Noví Beckhamovi." Jen s tím rozdílem že Van der Vaartovi se snaží žít víc v ústranní.

Sylvie má za sebou i velmi těžkou životní etapu. V červnu 2009 jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. Nizozemská kráska ale těžkou nemoc přeprala a nyní je zcela v pořádku.

Sylvie van der Vaart
Sylvie van der Vaart

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud