20. ledna 2011 • 13:48

VIDEO: Messi se ukopl a zahodil penaltu!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

V očích milionů lidí po celém světě je nejlepším fotbalistou. Ale ani Lionelu Messimu se nepovede všechno, na co sáhne. Ve středečním utkání Španělského poháru zahodil penaltu a Barcelona prohrála s Realem Betis 1:3. Výsledek ji ale nikterak neublížil. V prvním zápase totiž vyhrála 5:0, a tak postupuje do dalšího kola.



Postavil si balon na značku pokutového kopu. Rozběhl se. A mířil pod břevno. Jenže balon Lionel Messi podkopnul o něco víc, než si představoval, a proletěl vysoko nad tyčí.

Okamžitě si lehnul na záda. Schoval tvář do dlaní. A byl utěšován soupeřovým obráncem. Barcelona měla skvělou šanci snížit, místo toho nakonec padla 1:3 a utnula dlouhou šňůru neprohraných zápasů.

A mimochodem, ten jediný gól "Barcy" dal právě Messi...

Lionel Messi neproměnil proti Betisu Sevilla penaltu
Video se připravuje ...


Kataláncům "ochutnávka" hořké porážky nakonec nemusela vadit. Díky vysokému vítězství v prvním utkání Copa del Rey nad Betisem (5:0) postoupili.

Domácí tak aspoň po ostudném debaklu na Nou Campu potěšili své fanoušky. Porazit slavný velkoklub, to se nepovede každý den.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud