10. února 2011 • 13:28

Beckham pomohl v Anglii odtlačit rozbité auto

Autor: čtk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista David Beckham ukázal, že je nejen sportovní celebrita, ale také slušný člověk. V anglickém městě Ware se o tom přesvědčil otec dvou dětí, kterému se cestou do školy porouchalo na kruhovém objezdu auto a záložník Los Angeles Galaxy mu ho pomohl z rušné silnice odtlačit.



"Provoz byl opravdu velmi rušný. Kolem nás jezdila auta, ale nikdo nezastavil, aby nám pomohl," řekl rozhlasové stanici BBC šestačtyřicetiletý Paul Long. "Až po deseti minutách zastavilo u krajnice auto, hodilo blikačky a vystoupila z něj muž v kapuci. Když mu spadla, poznal jsem, že to je Beckham," dodal.

David Beckham na tréninku Tottenhamu
David Beckham na tréninku Tottenhamu

"Zeptal se mě, jestli jsme v pořádku a já ho poprosil, jestli by mi nepomohl odtlačit auto na kraj silnice. Bez okolků to udělal," přidal Long na adresu bývalého kapitána anglické reprezentace. "Pak se ještě jednou ujistil, jestli jsme v pořádku, já mu poděkoval a on odjel," uvedl.

Pětatřicetiletý Beckham, který nedaleko Ware bydlí, se v Anglii připravuje na start zámořské ligy MLS. S Tottenhamem by měl trénovat zhruba do konce února.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud