6. dubna 2011 • 13:42

Kuka: E-Side a Slavia? Ovládnout ne, ale propojit

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

CHAT - Chvíli po 11. hodině začal na otázky čtenářů portálu iSport.cz odpovídat bývalý fotbalový reprezentant Pavel Kuka, na chatu strávil skoro tři hodiny.. Legendární slávista se před nedávnem stal ředitelem společnosti E-Side, která vlastní stadion v Edenu. A právě na spojení E-Side se Slavií mířilo hodně otázek.



"Slavii ovládnout nechceme, ale možná se s ní v budoucnu propojit. Což si myslím, že by byl naprosto ideální stav. V současné situaci to však není možné, protože ani my nevíme, kdo je majitelem Slavie," uvedl Pavel Kuka v rozhovoru se čtenáři.

Všechny odpovědi si projděte zde:

Kromě Slavie střílel rychlý útočník góly také na bundesligových štacích v Kaiserslauternu, Stuttgartu a Norimberku. Rovněž patřil dlouhá léta k oporám reprezentace, s níž získal na mistrovství Evropy 1996 v Anglii stříbrnou medaili.

Po ukončení hráčské kariéry pracoval Kuka jako manažer v Příbrami a ve Viktorii Žižkov. Třiačtyřicetiletý internacionál se věnuje také trénování žáčků v Psárech, kde v současnosti žije a kandidoval i do místního zastupitelstva. 



Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud