24. června 2011 • 04:00

Slovák Nemec spadl z třešně, může ochrnout!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vypadalo to jako vtipná zpráva o tom, jak fotbalista trhal třešně a spadl ze stromu. Jenže teď jde o to, jestli slovenský fotbalový reprezentant Adam Nemec (25) bude vůbec chodit! K avizovanému otřesu mozku a zlomené klíční kosti se totiž přidaly i dva zlomené obratle.



Útočník bundesligového Kaiserslauternu byl podle svého otce v restauraci u slovenského kamaráda, který má na zahradě třešeň. A když přišel malý chlapec, který na sladké ovoce nedosáhl, Nemec se nabídl, že mu nějaké natrhá.

Vylezl na strom, ale když se natahoval nahoru, zlomila se pod ním větev. Následoval pád, který může znamenat konec jeho slibné kariéry.

"Bohužel, Adamova situace je velmi vážná," řekl Nemcův otec Milan slovenskému deníku Plus jeden deň. "Při pádě si nezlomil jen klíční kost, ale i dva krční obratle. Lékaři ho ještě vyšetřují. Hlavně zjišťují, jestli některý z nich nepoškodil míchu," popisuje trable svého syna.

"Následky by mohly být..." děsí se nejhoršího Milan Nemec, sám bývalý slovenský reprezentant a v současnosti trenér. "Modlíme se za něj a doufáme, že všechno dobře dopadne," povzdechl si pro Plus jeden deň.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud