31. prosince 2011 • 15:00

Trapas v přímém přenosu: Fans Sparty utnuli přípitek Černého!

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
21
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO: Pořádné emoce vzbudil v tradičním silvestrovském derby pražských "S" Tomáš Řepka. Zatímco známý bouřlivák si zápas a konečné vítězství 3:1 užíval a kromě žluté karty za "drobnou" výměnu názoru se sudím se ničeho vážnějšího nedopustil, už jinak pojali celou záležitost sparťanští fanoušci.



Těch do Edenu dorazila celá řada a hravě překřičeli domácí příznivce. To jim však nestačilo. Po celý zápas dávali jasně najevo podporu svému bývalému kapitánovi, ale hlavní oslavy si nechali až po zápase.

Závěrečný hvizd sudího byl pro ně jasným znamením k tomu, aby vtrhli na hřiště a začali oslavovat svojí modlu. Potřásání rukou, záplava fotek a nakonec Řepka nad hlavami... Dokonalý happyend, řeklo by se.

Problém však nastal v tradičním novoročním přípitku bývalého šéfa Sportu ČT4 Oty Černého, který měl divákům popřát v přítomnosti hlavního hrdiny Tomáše Řepky. Příznivci letenského týmu však oslavovali svojí hvězdu tak mohutně, že se Černý ke slovu nedostal.

"Nic neslyším," reagoval s úsměvem na dotaz Tomáš Řepka. A není se čemu divit. V záplavě fandů neměl šanci. To brzy pochopil i Černý, kde se rozloučil z Edenu slovy "To nemá cenu."

Obdivovatelé Tomáše Řepky tak kromě povedené rozlučky může těšit i další fakt. Sedmatřicetiletý bek totiž rozhodně končit s fotbalem na ligové úrovni nehodlá. "Chci, by moje kariéra pokračovala," potěšil příznivce Řepka.


Zájem o bývalého kapitána Sparty byl veliký
Zájem o bývalého kapitána Sparty byl veliký

Vstoupit do diskuse
21

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud