4. dubna 2012 • 18:35

VIDEO: Syn kovaného slávisty Řeháka dal gól přes celé hřiště

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takový gól se často nevidí. Brankář dorosteneckého týmu Slavie Josef Řehák se trefil do sítě Brna přes celé hřiště! Pokud se vám jméno Řehák zdá povědomé, ano máte pravdu: jde o syna vyhlášeného slávisty a bývalého asistenta A-týmu Pavla Řeháka.



Řehák v duelu s Brnem chvíli váhal s rozehrávkou, pak se ale opřel do míče, a ten doputoval až na protější vápno a přeskočil zaskočeného gólmana soupeře.

"Nic takového se mi v zápasech ještě nestalo, zatím jsem zůstal jenom u asistencí," usmíval se Josef Řehák v rozhovoru pro web Slavie. "Že by dal brankář gól výkopem z ruky, tak to jsem ještě nikdy neviděl," vzpomínal.

"Pamatuji si akorát na gól Tima Howarda, ten měl ale balon na zemi a navíc pěkně 'nalitý' ze hry," uvažoval syn slávistické legendy. Řehákův syn si prý při tréninku snaží zlepšovat kopací techniku, ale mířit na branku přes celé hřiště prý nezkouší.

"Spíš se snažím třeba trefovat břevna nebo podobná cvičení," řekl pro slávistické stránky. Svým gólem pomohl Řehák spoluhráčům k výhře nad Brnem 6:2.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud