Jan Podroužek
12. července 2012 • 14:08

Messimu se to nepovedlo, osmiletý kluk slaví: Dal jsem gól Čechovi!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Argentinská hvězda Lionel Messi se toho okamžiku ne a ne dočkat. Sem tam trefí balon do tyče, nebo napálí nastavenou náruč Petra Čecha. Ještě nikdy ho nepokořil. Zato osmiletý blonďák Michal Vobr ikonu londýnské Chelsea propálil. Z Fotbalové školy Petra Čecha si nese parádní zážitek.



Žádnou ránu malých kloučků nevypouštěl, všechno pochytával.Při zápase pět na pět mezi nafukovacími mantinely stál Petr Čech v brance a rozehrával akce svých mrňavých spoluhráčů.

Jeho tým měl navrch, nešlo ho gólově zlomit. Až si slabší chvilku 30letého gólmana vyčíhal klučina z přípravky Tachova. „Jóóó! Dal jsem gól Petru Čechovi!“ křepčil se zvednutýma rukama Michal Vobr.

První ránu vyrazil Čech před sebe, na dorážku chlapce z Tachova už ale nedosáhl. A pak jen malého Michala pohladil po dlouhých blonďatých vlasech. „Výborně. A teď je třeba bránit,“ pochválil ho reprezentační brankář.

Brankář Čech nedal capartům nic zadarmo. Brankář Čech nedal capartům nic zadarmo.Foto ČTK

Michala bylo hodně slyšet ještě dlouho potom, co ze hřiště slezl. Opřený o gumové hrazení vyprávěl ostatním kamarádům svůj úžasný zážitek.

„Ten gól je pro mě nejvíc. Chtěl bych se sem za rok zase vrátit a třeba pana Čecha prostřelím ještě jednou,“ sypal ze sebe nadšený žák druhé třídy základní školy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud