10. července 2013 • 16:36

Ligový pohár je tu. Bude se slavit, chuligáni nepřijdou, věří Vltavín

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Derby mezi Spartou a Bohemians 1905 Praha zahájí ve čtvrtek druhý ročník Letního ligového poháru Prahy, kde startují i druholigové celky Loko Vltavín a Viktorie Žižkov. Ve čtvrtek se hraje na Letné, další zápasy pak na půdě pořadatele z Loko Vltavín. Pořadatelé věří, že si fanoušci turnaj užijí a akci nenaruší fotbaloví chuligáni, jako se to Spartě stalo nedávno v Rakousku.



„Věříme, že to bude pro všechny svátek a fanoušci si k nám přijdou užít. Loni jsme si to vyzkoušeli a všechno bylo bez problémů. Samozřejmě víme o tom problému z Rakouska, ale u nás to bude v pohodě,“ věří šéf Loko Vltavín Josef Neuberg.

„Samozřejmě ale budou u vchodu na stadion probíhat kontroly,“ dodává. Pořádající klub slaví letos 115 let existence, Sparta pak 120 let. „Těší nás, že mezi nejstarší fotbalové kluby v Praze patří právě dva oddíly z Prahy 7.“

Naposledy našlo cestu na turnaj pět tisíc fanoušků a Neuberg by byl rád, aby se podobné číslo objevilo v hledišti i tentokrát.

„Byli bychom moc rádi, aby fanoušci přišli. Je to pro ně šance podívat se na týmy, co je v nich po letní pauze nového. Věříme, že nám bude přát i počasí,“ přeje si šéf Vltavínu.

„Připravena je celá řada doprovodných akcí a soutěží o dresy či permanentky, bude autogramiáda, bude se na co dívat,“ zve fanoušky do areálu Loko Vltavín Neuberg.

Vítězství na turnaji obhajuje tým Bohemians Praha 1905.

Program Letního ligového poháru Prahy:
11. července,
19:00 Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 (stadion Sparty)
12. července, 17:00 Loko Vltavín - Viktoria Žižkov (stadion Loko Vltavín)
13. července, zápas o 3. místo – 11:00 a finále – 16:00 (stadion Loko Vltavín)

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud