18. října 2013 • 15:10

Půjde Vrba k reprezentaci? Poděkuje a odmítne, míní Luhový

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE ROZHOVOR | Na nějakou dobu se odmlčel, ale teď už Milan Luhový opět čeří vody českého fotbalu svými kritickými postřehy. V ONLINE rozhovoru se čtenáři iSport.cz odpovídal nejčastěji na otázky týkající se reprezentace.



Kdo by měl být novým trenérem národního týmu? "Pavel Vrba má veškeré předpoklady být trenérem národního mužstva, ale není to stoprocentní garance úspěšnosti. Pavel Vrba není můj favorit, protože zůstane v Plzni," napsal Luhový.

Se čtenáři se podělil o názory na situaci v českém fotbale i na dění v největších klubech. Přečtěte si všechny jeho odpovědi.

Milan Luhový

Marek, 18. října 2013
Dobrý den, kdo byl Váš vůbec nejlepší spoluhráč ve fotbalové kariéře?
Luis Enrique, Ladislav Vízek, Marian Masný. A děkuji za dotazy. Milan Luhový
Sparki, 18. října 2013
Dobrý den. Pane Luhový velice se mi líbí Vaše názory a Váš pohled na dění v českém fotbale. Chtěl bych se Vás zeptat, jaký je Váš názor na to,že Evropský šampionát se za sedm let poprvé uskuteční v 13 evropských městech. Myslíte si, že je to dobrá volba, a nebo by ME mělo být "fotbalovým svátek" pouze pro jednu max dvě země ?....Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
Vynikající myšlenka.
Zbyněk Prager, 18. října 2013
Dobrý den, myslíte, že mají letos FK Teplice na titul? Popř. myslíte, že udrží hráčský kádr i pro jarní část soutěže?
Na titul ne, ale zkomplikovat titul jiným ano.
Artaxerxes, 18. října 2013
Nebyl by vhodným kandidátem na trenéra reprezentace pan Dušan Fitzel?
Ne.
karel blaha, 18. října 2013
co si myslite o urovni studia fotbal na ceske televizi ve srovnani se zahranicnimi porady?
Obrovský rozdíl.
Dragon, 18. října 2013
Proč odpovídáte jen na jednoduché opakující se dotazy, a smysluplné dotazy nad kterými je třeba se zamyslet necháváte ležet?
Konkrétně?
guest, 18. října 2013
Hele experte, to dnes ještě někoho zajímá co dál s nějakou reprezentací?
Podle počtu dotazů asi ano.
Bodmrazu, 18. října 2013
Myslíte si, že na problémy se zdravím Tomáše Rosického mělo vliv jeho působení v anglické lize? Nebyla by pro hráče jeho typu vhodnější ligou například španělská? Proč si myslítě, že Tomáš i když nedostával příležitosti jaké by si představoval neměl nejspíše zájem o angažmá například ve Španělsku. Obecně španělská liga je pro naše hráče pomerně nedostupná.. Čím to je?
Španělsko by mu vyhovovalo více, ale jeho častá zranění přičítám jeho subtilní postavě.
Bodmrazu, 18. října 2013
Dokázal byste okomentovat to jakým způsobem nekomunikuje předsedkyně rozhodčích s veřejností? Minimálně to působí zcela nevhodně. Zakázala vydávat komuniké atd.. Jaký je na to Váš názor?
Je to z její strany netaktické.
Miguel, 18. října 2013
Dobrý den, mají podle Vás Mario Holek a Lukáš Vácha šanci se jednou dostat do reprezentace, když budou pokračovat ve svých výkonech? Ať se daří a těším se na další Vaše názory :)
Myslím, že Vácha ano.
Honza, 18. října 2013
Litujete, že jste se s bratrem nepotkal v reprezentaci? A dobíráte si jej, že jste byl lepší? Přeci jen je mladší a ti to vždy dostávají sežrat :-)
To ne. Opět opakuji, nejsem nostalgik.
pepa201, 18. října 2013
Co si myslíte o kvalitách našich rozhodčích,
Lepší se.
František, 18. října 2013
Milane, jak se podle Vás dostane český fotbal ze současné krize?
Samoočistou.
Arnošt, 18. října 2013
Dobrý den. Jste opravdu tak blbej, nebo tak jen působíte?
Na vás asi působím takto.
Fanda, 18. října 2013
Dobrý den pane Luhový, co si myslíte o ceně G. Balea? Tento hráč se mi zdá až moc předražený vzhledem k tomu že měl úspěšnou pouze jednu sezónu. R.M. je zadlužený a vzhledem k finanční situaci ve Španělsku mi to přijde nezdpovědné. Myslíte že se dočkáme situace že budou zavedena finanční pravidla která tomuto zamezí? Děkuji za vaši odpověď.
Myslím, že by to pomohlo. Polemika kolem Balea je tak obrovská, že tam létají astronomické cifry nejen kolem jeho přestupové částky, ale i ročního platu.
Honza, 18. října 2013
Kde má podle Vás Sparta na hřišti slabé místo a kým ho posílit, aby Sparta byla úspěšná v kvalifikaci Ligy mistrů, do níž se určitě probojuje?
Sparta má spíše problém, že hráči se vzájemně nepodporují v kombinaci tím, že se nenabízí jeden druhému, aby hráč s míčem měl možnost přihrávky minimálně dvěma spoluhráčům.
Pavel Z, 18. října 2013
Zdravím Vás. Kdybych se dnes zeptal Pavla Vrby a ne Pelty, Paclíka, novinářů atd, zda li má zájem opustit Plzeň a trénovat reprezentaci, co myslíte, že by odpověděl? Díky za odpověď, hezký den.
Děkuji, nemám zájem.
Jenda z Liberce, 18. října 2013
Zdravim Vas Milane, co rikate na vykony Slovanu Liberec, maji podle Vas na titul......Dekuji za odpoved
Výkony pěkné, ale na titul ne.
Horst, 18. října 2013
Sigi je král, co jsi ty?!
Milan Luhový.
Jarda, 18. října 2013
Dobrý den. Pane Luhový, kdysi jsem někde četl že jste na MS 1990 ukradl Weissovi gól proti USA. Viděl jsem záznam a nepřipadalo mi to. Jak se na to s odstupem času díváte vy? Nevyčítal vám to pak pan Weiss :)
Já jsem ještě v životě neviděl, jak se krade gól. V životě jsem se spoluhráče neptal v zápase, když byla branková příležitost, jestli ten gól chce vstřelit on, nebo to nechá na mě. Kdybych se řídil touto teorií, tak nedám ani jeden gól.
Jakubík, 18. října 2013
Preferujete iOS nebo Android? V čem myslíte, že jsou výhody jednotlivých operačních systémů? Já několik let využivám iPhone, ale citím, že by možná mohl být čas na změnu. iOS je na ústupu a Android může jen překvapit. Například takový Samsung Galaxy nevypadá špatně, ale ta velikost... To rovnou mohu mít tablet, že! Děkuju za případnou odpověď.
Samsung Galaxy jsem si objednal, tak uvidím.
@exsportingxm, 18. října 2013
Následujte své ex-týmu Sporting Gijon?
Výsledkově.
Marley, 18. října 2013
Již dlouho mám pocit, že kvality Tomáše Rosického naší reprezentaci spíše škodí (pro mě je to výborný fotbalista, který nebýt zranění - mohl být dnes na úrovni třeba Franka Lamparda). Tým moc spoléhá na něj, hráči se bojí individualit a hrají skoro všechny míče při přechodu do útoku na něj. Jediná cesta zvednout repre - je dát šance v záloze hráčům jako jsou Dočkal, Hušbauer, Darida, Morávek apod. - tihle mladí jsou naděje, které to stejně za pár let povedou.
Souhlasím, že jsou naděje, ale Tomáše bych netituloval, že škodí. Zmíněné naděje se od něj můžou mnoho naučit.
vlado, 18. října 2013
Dobry den pan Luhový ste byvaly skuseny futbalista teraz expert vase pohlady su trefne rozumne co hovorite ale na sazkarsku mafiu a skandaly ktore zasiahli Cesko i Slovensko skodi to velmi futbalu
Problém je, že tady nezaznělo ze strany klubů a FAČR jasné vyjádření, že tento problém existuje a že chtějí trestat každého doživotním zákazem každého, kdo se bude účastnit těchto podvodných sázek.
Ezech, 18. října 2013
Pelta musí ven, jinak se krize českého fotbalu bude prohlubovat víc a víc, souhlsíte????
Pelta si myslel, že to bude mít jednoduché, ale začíná se mu to bortit. Tím, že chce být za dobře s každým se to obrací proti němu.
fanda, 18. října 2013
Dobrý den. Nevíte proč pan Vízek nenávidí Spartu?
Nevím, jestli jí nenávidí.
Standa, 18. října 2013
Dobrý den pane Luhový. Za éry trénování reprezentace Chovancem se, dle mého mínění, pohřbila jedna z nejlepší fotbalových generací Československa. Za Bílka ta kvalita už sice nebyla taková, ale výsledek je tragický. Skoro jsem přesvědčen, že vliv Sparty na reprezentaci byl poslední dobou až destruktivní. Nemyslíte si, že je třeba aby reprezentace byla více imunní vůči klubovým vlivům?
Nemyslím si, že šlo o vliv Sparty. Samozřejmě, že do reprezentace chodí nejvíce hráčů z nejlepších klubů a Sparta patřila v minulosti k těm nejlepším.
Michal, 18. října 2013
Dobrý den , srovnal by jste fotbal ve vaší době a nyní?Včem jsou rozdíly? Měl jste nějaký vzor?A máte jako každý fotbalista určitě ve sbírce dresy ze zápasových výměn ,kterého si ceníte nejvíc?
Rozdíl je ve větším nasazení, lepší materiální vybavenosti i kvalitě hracích ploch, stadionů. Vzorem byl Johann Cruyff, jak už jsem zmínil. U dresů ani nevím, protože nejsem nostalgik.
Martin, 18. října 2013
Proč se generalita FAČR bojí Zemana jak čert kříže?
Myslím, že se nebojí. Ale zároveň ho nechce.
stonek, 18. října 2013
jste idiot!
Děkuji. A dotaz?
Jirka K., 18. října 2013
Zdravím Vás mam otázku najdete na reprezentaci taky neco pozitivního?ptam se proto ze každy si rad kopne...neříkám ze to co je ...je dobre ...jak by jste to změnil?diky
Myslím, že se vytvořila zbytečná lavina nevole vůči Bílkovi, Peltovi a některým hráčům. To všechno ale způsobili zbytečnými kroky samotní aktéři, kteří to pustili na veřejnost a tím zavdali příčinu rádoby nepokojům. Určitě to není tak hrozné, jak to teď v posledních dnech je vidět v médiích.
Dan1893, 18. října 2013
Kdo jste?
Milan Luhový, nar. 1. 1. 1963. A vy?
milan, 18. října 2013
co si máme představit za Vaší odpovědí... "zahraniční trenér by se dostal do křížku s mentalitou lidí na FAČR" ? myslíte si, že by musel vybírat sestavu podle hráčských agentů a obchodních zájmů klubů ?
To ne. Ale způsob jednání a vystupování, tam je obrovský rozdíl. Člověk to musí prožít, aby viděl tento rozdíl.
mario, 18. října 2013
dobrý den.jak hodnotíte davida lafatu? neudělali ve spartě chybu že z něj udělali kapitána? já bych od svého klubu čekal že kapitán bude déle sloužicí hráč děkuji
David Lafata svou introvertní povahou není vhodný typ na kapitána. Je vidět, že tato funkce ho střelecky rozptyluje.
František, 18. října 2013
Co říkáte na práci pana Hřebíka u Sparty? Přinese to ovoce jednou?
Nepřinese. Záleží na Víťovi, jestli bude silnější v prosazování svých cílů.
František, 18. října 2013
Klub, styl, hráč, Vašeho srdce?
Real Madrid, Manchester United, Bayern Mnichov. Styl také. Johann Cruyff.
El Pistolero, 18. října 2013
myslíte si, že experti fotbalu něco daji? měli byste se snažit fotbalu pomoc nějak jinak než hloupými řečmi a kritikou ostatních jako to dělá většinu "expertů"
Opakuji už poněkolikáté, že nejsem expert. Hloupé řeči a kritiku jste v otázce vyjádřil právě vy, protože neobsahuje žádný konkrétní dotaz.
Michal Petružela, 18. října 2013
Dobrý den pane Luhový , jako sběratel autogramů mám na vás prosbičku.Kde je možné vás zastihnout, nebo kam bych si o podpis mohl napsat? Moc díky, ať se daří.
Pošlete mi k podpisu fotky na adresu U Vorlíků 367/3, 160 00 Praha 6.
Ladislav Fišer, 18. října 2013
Jsem Vaším fanouškem a vyjadřuji Vám podporu do dalšího boje proti Peltovi a spol...
Já nejsem bojovníkem proti Peltovi a spol.
Marek, 18. října 2013
Co rikate na trenera Silhaveho? Mnoho lidi si ho zada u reprezentace .. Ja, jako fanousek slovanu, mohu rici, ze by to nebyla spravna volba.
Předpoklady na trenéra národního týmu má, nikdo ale nedokáže garantovat, jestli je to dobré, nebo špatné.
Lukas, 18. října 2013
Co rikate na vykony Plasila v narodnim tymu? Cekam na nekoho, kdo to pojmenuje pravym jmenem, kdyz to neudelal Pesice.
Plašilovy výkony mnoho lidí iritovaly.
Vladimír, 18. října 2013
Dobrý den, myslíte si že Česká republika potřebuje narodní stadion s kapacitou 30tisíc, a kdyby byl postaven na Strahově jak se v tisku píše tak kdo by ho pak využívál(Sparta že by se stěhovala z letné ?) A co si myslíte o Spartě(budoucnoust, zda pracuje dobře atd.)
Myslím, že Strahov není ideální místo. Nový stadion pro 30 tisíc by mohl stát, protože věřím, že klubový fotbal bude pokračovat ve svém vzestupu a také věřím, že se pročistí fotbalová společnost a přijdou časy, kdy lidé budou lidé chodit s radostí na fotbal. To, že současná společnost ještě není tak vyspělá je daň za celou transformaci, kterou prožíváme. Kéž by Sparta postoupila konečně do Ligy mistrů, abychom tam mohli také chodit na skvělé týmy. Tyto zkušenosti pomáhají zvyšovat kvalitu a tím i návštěvnost.
Foffi, 18. října 2013
Dobrý den,jak se Vám zamlouvá momentální fotbalová Dukla ? díky
Hraje celkem pěkný fotbal s rozpočtem, který má a díky vstupu pana Pauknera se může soustředit na zkvalitňování sportovní infrastruktury.
Michal, 18. října 2013
Jaký je Váš názor na počet účastníků gambrinus ligy.Podle mého stávající počet 16 klubů je ekonomicky a kvalitativně neudržitelný. Měli by jsme se blížit např. švýcarskému modelu s max. 10-12 účastníky. Co vy na to?
Myslím, že 16 účastníků je zatím přijatelných.
Jiří Valík, 18. října 2013
Myslím si, že předchozí angažmá Michala Bílka , kterého navrhl pan Hašek bylo chybou od samého začátku a ztratily se tím minimálně tři roky, o které nám utekla třeba Belgie. Co si o tom myslíte?
Chybou byl vstup Ivana Haška do funkce předsedy FAČR, Michal Bílek už byl jenom následkem dalších souvislostí.
Artel, 18. října 2013
Co si myslite o kadru Slavie a jaky hraci by podle Vas meli odejit? Kdo by podle Vas byl vhodnejsi na pozici generalniho reditele Slavie (Kusy nebo Setrle)?
Šetrle je určitě lepší vzhledem k tomu, že se ve fotbalu pohyboval. Slavia si nejdřív musí vyřešit své interní potíže, aby mohla budovat kvalitní klub.
Milan, 18. října 2013
Dobrý den, proč nedostal větší šanci v reprezentaci D. Lafata ?
Někteří hráči jsou dobří v klubech, někteří zase v reprezentaci. U Davida Lafaty možná platí to první. V reprezentaci se na něm nestavělo jako na základním kameni.
Vlasta Chocenský, 18. října 2013
Dobrý den, jak hodnotíte výkony Slovanu Liberec v pohárech? Díky za odpověď.
Zatím pozitivní.
Jiří , 18. října 2013
Chápete proč média tak tlačí do funkce reprezentačního trenéra Pavla Vrbu , když ani Mourinho , Guardiola , Klop a další po ní evidentně netouží ?
Myslím, že to nedělají média, ale lidé prostřednictvím médií. Média jenom oslovují bývalé hráče, trenéry, funkcionáře, jaký na to mají názor a že občas někteří redaktoři podpoří tuto myšlenku patří do diskuze.
Honza, 18. října 2013
Dobrý den, rád bych se Vás zeptal, jaký máte názor na Františka Straku. Dle mého je ideální motivátor pro naši repre. Co si o něm myslíte Vy osobně?
Franta má smůlu, že opravdu dostal nálepku motivátora a realita to jenom potvrzuje.
Tom, 18. října 2013
Co říkáte na to, že v Liberci nevyprodají ani zápas na Sevillu?
Zatím ještě zápas nezačal. Je potřeba počkat.
FANOŠEK, 18. října 2013
Dobrý den, dle mého názoru nese největší vinu za neúspěch v kvalifikaci trenér Bílek a jeho nominace na zápasy. Trenér stále povolával svoje oblíbené hráče a ještě je nominoval do základní sestavy např ( Theodor Gebre Selassie, Petr Jiráček, Michal Kadlec). Podle mého názoru by měli hrát hráči s nejlepší formou a ne hráči za zásluhy. Viděl bych to tak, že by se ted reprezentace měla stavit na Kadlecovi, Kalasovi, Daridovi, Dočkalovi, Vydrovi, atd. Chci se zeptat, jaký vidíte hlavní důvod neúspěchu a na jakých hráčích by měla reprezentace stavět ? Děkuji
Neúspěch Michala Bílka v kvalifikaci na MS do Brazílie byla určitě způsobena jeho nerozhodností. Určitě zmiňovaní hráči Kadlec, Kalas, Darida jsou příslibem pro budoucnost.
Trevor, 18. října 2013
Dobrý den, myslím si, že slovenský mládežnický fotbal jde nahoru rychleji než ten český. Je to chyba pana Fitzela a jeho značně nepovedených změn (viz. 22 týmů v dorostenecké extralize, jejím zrušením v kategorii ml.dorostu, dále úroveň žákovských soutěží,kde silní demolují slabší)???
Nedokážu vyhodnotit situaci.
Vojta, 18. října 2013
Jak to, že jste expert?
Nikdy jsem neřekl, že jsem expert a ani se za něj nepovažuju.
Franz, 18. října 2013
Dobry den,koho budete volit?
Nechodím volit.
Jirka, 18. října 2013
Pane Luhový, zažil jste za dobu své fotbalové praxe ještě většího blba, než byl Bílek?
Myslím, že Michal není blb. To, že nezvládl komunikaci s veřejností a médii je pro něj nepříjemné, ale není první ani poslední.
fanda, 18. října 2013
Dobrý den.Jaký zápas očekáváte v neděli na Spartě? Budete přítomen?
Přítomen budu. A myslím, že v současné situaci by Sparta měla získat tři body, ale musí si dát pozor, protože Dukla hraje celkem dobrý kombinační fotbal, což Spartě nemusí vyhovovat.
Bodmrazu, 18. října 2013
Dobrý den, jak se Vám po návratu ze zahraničí líbí Dočkal? Myslíte si, že se přes něj Matějovský může dostat do sestavy? Myslím, že s Dočkalem hra sparty dostala mnoho z toho co jí chybělo.
Dočkal je na pravé straně zajímavý svými skvělými přihrávkami. Ještě se trochu aklimatizuje, ale už je vidět, že jeho výkonnost stoupá. Myslím, že ve Spartě se vytvořila docela slušná střední řada jako je Dočkal, Hušbauer, Krejčí a také je to vidět na výsledcích.
Tomas, 18. října 2013
Dobrý den.Nezdá se Vám,že hráči v národním týmu mají moc velkou moc?Pan Pelta od nich dostal svého času stanovisko,že trenér Bílek má jejich podporu,tak u národního týmu zůstal.Nyní po schůzce s hráči oznámil,že nevěděl jak to u reprezentace funguje a že je toho hodně s čím jsou hráči nespokojeni.Na to se v předstihu reaguje,že se neprodlouží smlouva s manažerem Šmicrem.Nebudou nakonec vybírat svého trenéra nakonec sami hráči?
Mourinho řekl, že s hráči musíte být přáteli, jestli chcete dosahovat výsledků. To ale neznamená, že odpověď hráčů je vždy ta, kterou chtějí, nebo očekávají. Musí pochopit, že nerozhodují oni. Tím by se měl Pelta řídit.
Václav, 18. října 2013
Dobrý den pane Luhový. Vím, že se to tu neustále přetřásá, ale mám dotaz na potencionálního zahraničního trenéra naší repre. (ikdyž vím, že je to nereálné) Jakou školu by jste raději viděl? Německou (Klinsmann), Holandskou (Advocaat) případně někoho horkokrevnějšího? Děkuji.
V současné době ani jednoho. Všichni by se dostali do křížku s mentalitou lidí na FAČR.
Ezechiel, 18. října 2013
Dobrý den, dovedete si představit Františka Straku, který je momentálně bez angažmá, u reprezentace?
Ne.
Robert, 18. října 2013
Co říkáte na "styl" ukončení spolupráce s Vladimírem Šmicrem? Myslíte si, že je to správný krok s ním vůbec ukončit tuto spolupráci?
Zbytečně ukvapený krok, který se mohl vyřešit v klidu v prosinci.
Trevor, 18. října 2013
Dobrý den, pokud hodnotíte Rosického jako fotbalistu s nevyrovnanými výkony, přiznáváte, že jste jej poslední dobou vůbec neviděl. Ano, zranění jej limitují, ale pokud tedy nastoupí, je nositelem nadstavby, kterou v nároďáku bohužel nemá nikdo a v Arsenalu do příchodu Özila také ne. Nebo můžete z těchto dvou týmu uvést nějakého jiného fotbalistu s "fotbalovou myšlenkou"...?
Vyrovnaná výkonnost znamená celoročně odehrát maximálně počet zápasů na té nejvyšší úrovni. To, že Tomáš, když nastoupí, odehraje jeden, dva zápasy dobře a potom následuje zdravotní pauza, neznamená, že má vyrovnané výkony. Vyrovnanost výkonů znamená na takové úrovni hrát celoročně jako Ronaldo, Messi a další. Tomáš Rosický v národním týmu je o třídu výše než zbytek mužstva. Podívejte se na můj komentář na mém webu, tam to popisuju.
Ezechiel, 18. října 2013
Dobrý den, Můj názor na sestavu: Čech - Limberský,Mazuch,Kalas,Gebre(Rajtoral)- Pilař,Darida(Jiráček),Rosický(Hubschmann),Dočkal-Kadlec,Vydra, Náhradníci: Suchý, Pospíšil,Hořava,Petržela, Kozák Máte podobný názor na sestavu české repre??
V seznamu jsou potencionální jména, ale to nelze vybírat jenom na papíře, tam je potřeba osobního poznání.
ROMAN PROCHÁZKA, 18. října 2013
DOBRÝ DEN.Moc mi chybíVaše glosy v deníku Sport.Budete v budoucnosti spolupracovat s nějakým dalším deníkem na podobné téma?Děkuji.
www.mluhovy.com
Vaclav Wegschmied, 18. října 2013
Jaký mate názor,na současnou hru Teplic?
Skvělá, doufám, že to brzy neskončí.
petr s kladna, 18. října 2013
P.Luhovy píše se EXPERT vy se najak pohybujete v oboru trener fotbalu že nikde netrenujete když jste EXPERT
Vystudoval jsem nejvyšší profesionální licenci UEFA, titul expert mi ale neudělili a fotbal hodnotím se stejnou vášní jako vy.
Jaroslav Feciskanin, 18. října 2013
Dobrý den, jiste sledujete deni ve fotbale také na Slovensku. Jaký máte názor na současného trenera reprezentace J. Kozáka ? Jak se divate na pripadnou společnou česko-slovenskou ligu ? Mimochodem, ty stadiony tam jsou v drtivé vetšine v hrozném stavu :-) Mejte se, držim palce, na Vaše názory se vždy teším
Nedovedu si představit, že by se chudý spojoval s chudším. Československou ligu bych nedoporučoval, slovenský fotbal je ve velmi špatném stavu na klubové úrovni a trenér Kozák malinko vylepšil atmosféru v národním týmu, ale výsledky se stejně nedostavily.
milan, 18. října 2013
zajímalo by mě jakou odpověď by jste vybral na otázku "Co bylo v Křetínského tašce?" a) špinavé dresy na vyprání ( p.Pelta je měl předat p.Paclíkovi) b) kompromitující materiály na většinu klubů a rozhodčích v 1. lize c) McBůček menu d) nezveřejněné nahrávky "cinklého jara" e) nic děkuji za odpověď a fandím Vám :-))
Nebylo tam nic. Spíše bylo Peltovi něco řečeno.
Lukas Lang, 18. října 2013
Jaky zahranicni trener by se vam na ceske lavicce libil. Samozrejme z tech financne dostupnych
Nejsem zastánce zahraničního trenéra vzhledem k vyspělosti a atmosféře uvnitř FAČR.
Michal , 18. října 2013
Dobrý den, jaké dáváte Liberci šance na postup do jarních bojů Evropské ligy?
Myslím, že tento rok Liberec může postoupit, protože ho doprovází štěstěna v některých zápasech (viz. Freiburg). Každopádně by to bylo velkým přínosem pro hráče Liberce nasbírat co nejvíc mezinárodních zkušeností. Tak se zvedá kvalita jednotlivců.
Michal , 18. října 2013
Dobrý den, máte nějakou svou ideální jedenáctku reprezentace, kterou byste nasadil do příští kvalifikace?
Takto rychle nelze vybírat hráče bez toho, aby je člověk osobně poznal, jaký mají charakter.
Lukáš Benny Hanus, 18. října 2013
Pěkný den přeji, chtěl bych se zeptat, jaký je Váš názor, co se týká počtu diváků na našich stadionech, myslíte, že je to v kvalitě(nekvalitě) české ligy nebo je to o tom, že pokud se nedaří, tak český divák na zápasy svého týmu nechodí? Jsou tedy samozřejmě výjimky..
Aby chodili diváci, tak je zapotřebí hrát jako Plzeň, Sparta, Teplice, Liberec - a čím víc takovýchto výkonů budeme svědky, tím více se bude zvedat návštěvnost.
Hošek Václav, 18. října 2013
Dobrý den,co si myslíte o amatérismu a neprofesiobalitě vedení Slavie a o hráčích Slavie ?
Neznalost fotbalového prostředí někdy způsobuje neprofesionální kroky. Hráči na to buď mají, nebo nemají.
J.Mráz, 18. října 2013
Dobrý den, nemyslíte si, že by po neúspěchu reprezentace měl nést odpovědnost i předsada FAČR, který před EUREM prodloužil s trenérem Bílkem smlouvu? Děkuji
Těch, kteří by měli nést odpovědnost, je tam více. Myslím, že zhodnocení neúspěchů by se mělo vyhodnocovat v klidu a bez emocí za účasti současných trenérů.
K.Fodor, 18. října 2013
Co takhle zavést vojenský Dril ve Stylu N.Seals :-)
Vojenský dril jenom u vojáků.
Milan, 18. října 2013
Dobrý den, myslíte si, že by si Vacek v zápase proti Arménii zahrál, kdyby nebyl z Jablonce od pana Pelty? Neměl tam jít v tu chvíly někdo zkušenější? dík za odpověď
Neznám důvody a zákulisí této situace.
Pinturichio, 18. října 2013
Dobry den, proc si myslite, ze Slavie je tam kde je.
Špatným výběrem trenérů a dozvuky ze změny majitele.
Vlastimil Poucha, 18. října 2013
Jaký máte názor na rozšíření Eura z 16 na 24 zemí?
Může to být zajímavé a přínosné - vzhledem k tomu, že týmy, které ještě v minulosti nedosahovaly výrazné kvality budou mít možnost se účastnit šampionátu. Např. Kypr, Bělorusko, Litva, Island.
František, 18. října 2013
Zkuste popsat nynější stav českého fotbalu? Děkuji
Zbytečně si způsobuje problémy uvnitř - viz. tři poslední korupční kauzy, ze kterých dvě si vytvořil sám fotbal. Křetínského kabela a přiznání Adámek, Býma, že vzali úplatky.
Vendelín, 18. října 2013
Dokazete si predstavit sam sebe u narodniho tymu nebo u nejakeho tymu v GL?
Absolutně ne!
Matěj, 18. října 2013
Jaké tři vlastnosti jsou podle Vás u trenéra nejdůležitější?
Těch vlastností je daleko více. Ferguson říká, že byl pro hráče otcem, trenérem a lékařem. Dále nedávno zveřejnil svých osm přikázání, kterými se řídil během své kariéry. Můžete se podívat na můj web www.mluhovy.com, kde o tom píši.
Vendelín, 18. října 2013
Dobrý den, je nějaké jmeno, ktere by jste rad videl u narodniho tymu? At uz jde o hrace nebo nekoho z personalu, dekuji za odpoved
Vrba, Pešice, Šilhavý, Lavička.
Karel, 18. října 2013
Proc redakce renomovaneho media iSport opakovane vybira k diskuzim zapskleho Slovaka, ktereho nemusi ani v jeho rodne vlasti? Chapu, ze se asi potrebuje zviditelnit, ale evidentne mu to na hristi slo lepe, nez pri pouzivani mozkovych zavitu.
My se osobně neznáme, takže nevím, jestli si cucáte z prstu a otázka by měla obsahovat konkrétní věci, které vás trápí.
Miroslav, 18. října 2013
Dobrý den,jako bývalý kanonýr - proč naši hráči(např.Kozák nebo Kadlec) nedokáží proměňovat aspoň každou třetí šanci? Zdravím a děkuji za Vaše glosy k dění ve fotbale
Oba dva jsou sice mladí, ale u Kadlece si myslím, že bude mít obrovskou kariéru.
Tomáš Skuhravý , 18. října 2013
Zdravím Tě Milane. Jak vzpomínáš na úspěšný šampionát 1990 v itálii, kde jsi trošku hlavně před ním dělal dusno ohledně účasti Ivoše knoflíčka a Luba Kubíka?
Nejsem nostalgik a situaci Knoflíček, Kubík byla trošku jiná, než se popisuje.
Miroslav Vosák, 18. října 2013
Dobry den Milane ,myslím ,že s Vízkem jste největší odborník na náš fotbal a proto si myslím ,že byste měli českou repre vézt vy dva.Oba nesnášíte Spartu a to vás předurčuje k úspěchu a hlavně to je dnes moderní.
Tolik chvály si nezasloužím.
lefty, 18. října 2013
Zdravím, nevíte náhodou za co platí kluby fotbalisty za poslední tři týdny( samozřejmě s výjimkou několika pohárových zápasu ) když nehraji žádne zápasy, určitě ne za ,, práci ". Jaky máte názor na tuhle dlouhou pauzu ? Jestli si to opravdu kluby odsouhlasily ,jak se psalo v novinách, tak ve vedení klubu musí pracovat uplní .......ani nevím jak to napsat. Děkuji za odpověd !
Myslím, že tato pauza vzbudila hodně polemik a ze zkušenosti můžu říct, že takové pauzy klubům hodně pomůžou, protože můžou kvalitně potrénovat a zejména pro kluby jako Plzeň a Liberec, které hrály poháry, to může být přínosné.
František Dobrota, 18. října 2013
Nezdá se Vám, že jste ještě moc opatrný ve vašich prohlášeních? Český fotbal je na tom podivně a kritika je na místě. Zkuste bojovat víc! Nejste v tom sám.
Nebojuji s nikým. Český fotbal pro mě není ani prodělečný, ani výdělečný. Tím, že mám vášeň pro fotbal, tak ho komentuji jako všichni na světě.
Tomino, 18. října 2013
Jaký je Váš názor na současnou situaci ve Slavii? Máte pocit,jako většina fotbalových fans, že hlavní problém je ve vedení klubu a způsobu jeho řízení? P.S. Jsem rád, že jste zpátky na scéně, protože se téměř všichni bojí mluvit otevřeně, za to máte ode mě palec nahoru :)
Problém Slavie je v její zvláštní záchraně před úpadkem a myslím, že někdo neunesl, že ten úpadek se nezrealizoval. Přeji si, aby Slavie byla znovu klubem, který bude konkurovat špičce českého fotbalu. Majitel Řebíček udělal stejné chyby jako Křetínský při svém příchodu do Sparty. Angažoval spoustu lidí, o kterých měl informace, že jsou skvělí, ale výsledky se nedostavily. Možná Koubek pomůže alespoň stabilizovat propad, který nastal.
kopecký, 18. října 2013
Dobrý den,pokud byste byl majitelem nebo sportovním manažerem v průměrném českém klubu(např. Slovácko nebo Jihlava),na co byste kladl důraz,co byste hlavně změnil.Myslím tím nějaké obecné bolístky klubů,které jim brání v tom stát se také klubem hrajícím evropské poháry jako teď Plzeň,dříve Teplice,v 90. letech Brno apod.Díky za odpověď.
Nevím, jestli Slovácko nebo Jihlava mají potenciál a finanční zázemí vzhledem k velikosti měst, aby riskovaly nákladnost takového projektu dostat se do evropských pohárů. Spíš bych se v těchto klubech věnoval tvorbě mládežnické struktury, která by byla přitažlivá a atraktivní pro mladé hráče z regionu.
Martin, 18. října 2013
Co si myslíte o rádoby expertech - teoreticích, jakými jsou například pan Csaplár, Hřebík apod?? Přijde mi, že o fotbalu umí jen odborně mluvit, ale převedení do praxe veškeré žádné. Děkuji za odpověď
Myslím, že každý názor je potřebný a může být poučný. Nezavrhoval bych ani Hřebíkovy a Csaplárovy postřehy - já jsem de fakto taky rádoby odborník.
Ondrej, 18. října 2013
Je podle Vás Vladimír Šmicer obětním beránkem, jak o tom mluví Vízek? A co si myslíte o funkci "manažer reprezentace"?
Manažer reprezentace z mého pohledu je zbytečná. Vladimír Šmicer doplatil na zbrklé jednání Pelty, také to mohlo být v klidu vyřešeno bez emocí.
David, 18. října 2013
Dobrý den, co si myslíte o tom, že se šéf FAČR sejde s pár hráči a probírá s nimi, co se jim v reprezentaci líbí a co ne? Je to normální? Neměl by spíš šéf svazu říkat hráčům, co se nelíbí jemu na nich?
To byl Peltův kotrmelec, který ho možná mrzí. Tato schůzka mohla proběhnout v klidu před Vánoci.
lahman, 18. října 2013
Dobrý den. Byli jsme vicemistry Evropy měli hráče Poborského, Nedvěda a stejně jsme na MS rekordních 16 let chyběli. Má cenu povolávat do repre hráče kteří v zahr. klubech nehrají třeba Jiráček je v Německu dva roky a skoro nehraje atd.
Prosadit se v zahraničí je strašně náročné. Ne každý fotbalista to dokáže. Jiráček je názorný příklad, že být dobrý v domácím klubu neznamená automaticky, že bude dobrý i v zahraničí.
Fanda, 18. října 2013
Nevíte, je v nějaké civilizované zemi předseda národního fotbalového svazu majitelem jednoho z členských klubů dotyčného svazu ?
Tato kombinace neprospívá náladě v českém fotbale. Pelta musí vyhodnotit sám, jestli je to pro něj výhodné a jestli to vůbec stojí za to.
Fanda, 18. října 2013
Dobrý den, myslím, že trenér, který má všech 5 pohromadě a aspoň průměrný charakter, nemůže jít k nároďáku za situace, kdy svaz vedou pánové Berbr (ten méně viditelný, ale mocnější) a Pelta ... Jak to vidíte Vy ?
Myslím, že každý trenér to bude zvažovat.
Martin Kovařík, 18. října 2013
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, jak se Vám pozdává africké trio fotbalistů, působící v Teplicích a jestli Vás překvapila hra, kterou Teplice produkují a jakou životnost má jejich momentální forma, dokáží se udržet nahoře? díky za odpověď :)
Je to velké zpestření. A Teplice provedly neskutečný obrat ve výkonnosti. Já jen doufám, že jim to vydrží co nejdéle, protože konkurence je to nejlepší, co může zvednout kvalitu.
Gorol, 18. října 2013
Souhlasíte také s myšlenkou že reprezentaci nemůže vést cizinec ?
Bylo by to určitě komplikovanější.
Gorol, 18. října 2013
Souhlasíte s některými fotbalovými odborníky, kteří hlásají že trenér Zeman nemůže vést jako hlavní trenér reprezentaci ?
Může vést reprezentaci. Ale ne za stávající situace. Dalším problémem jsou finance.
Piu11, 18. října 2013
Zdravím,proč si myslíte že p. Pelta nechce trenérem repre p.Zemana? A jaký máte názor vy na p.Zemana?
Pan Zeman pro český fotbal by byl drahý špás. Jak jsem zmínil, narazil by na rozdílné pohledy v řízení národního týmu.
alexander, 18. října 2013
Pane Luhový je pravdou ,že nemáme Poborského a Nedvěda ale neměl by trenér vymyslet koncepci hry která by odpovídala typu hráčů a stanovit taktiku tak aby byla co nejnepříjemnější pro soupeře a zároven mohla slavit úspěch. Nebo je to jen zbožné přání fanoušku a prostě na dnešní dynamický a rychlý kolektivní fotbal prostě nemáme Děkuji Alex
Jsou fotbalisté, kteří splňují požadavky moderního fotbalu - např. Kadlec, Darida, Hušbauer. Trenér samozřejmě musí mít schopnost, jakou měl Brückner. Vybrat hráče, kteří odpovídají typově modernímu fotbalu a poskládat je dohromady. Dále je tam umění trenéra přesvědčit je, aby šli za ním.
DuklaPraha, 18. října 2013
Zdravím, jak vidíte návrat Davida Bystroně a který zápas Plzně v pohárech považujete za nejvydařenější. Děkuji
Bystroň dostal šanci po životní chybě, kterou udělal. Doufám, že to Plzni oplatí dobrými výkony. Plzeň hrála vynikající zápasy na AC Milán, s Neapolí. Bylo vidět, že měli odvahu a kuráž.
Fanoušek, 18. října 2013
Zdravím, Myslíte si, že udržíme dosavadní 15. místo v koeficientu? Máte nálepku kritika takže je konkrétně něco co by jste v našem fotbale pochválil? Četl jste autobiografii Pavla Horvátha MŮJ PŘÍBĚH NEKONČÍ a jestli ano jak se Vám líbila? Proč má podle Vás pohár tak nízkou prestiž? Chodí na něho málo diváků, týmy šetří hráče ... a přitom se z něho postupuje do EL a z nejlepší pozice. Děkuji
Koeficient záleží na výsledcích, to nedokážu odhadnout. Doporučuji podrobně číst mé názory, které nejsou založené jenom na vyřknutí něčeho špatného. Když budete číst nezaujatě mé postřehy, tak zjistíte, že moje snaha je celkem objektivně vyhodnotit situaci - někdo to nazývá kritikou a někdo reálný pohled na věc. Každý má možnost rozhodnout se, s čím souhlasí a když ne, tak to rozporovat pádnými argumenty. Knihu Pavla Horvátha jsem nečetl. A k poháru - lidi z fotbalového svazu začínají pracovat na zvýšení prestiže a doufejme, že se to povede.
martin, 18. října 2013
Dobrý den pane Luhový,moc Vám fandím a sdílím Vaše názory a na pana Siegla se vykašlete. Nechcete někdy kandidovat do čela FAČRu? A sledujete i nižší krajské soutěže? myslíte,že tam je vše čisté? díky
Na Siegla si upřímně nevzpomenu, ani s ním nebydlím. Do FAČR kandidovat nechci. A nižší soutěže nesleduji, takže nemůžu hodnotit úroveň jejich čistoty.
Luboš Kulhánek, 18. října 2013
Dovedete si představit trenéra Vrbu současně v Plzni i na lavičce reprezentace. Díky.
Nedovedu si to představit. A neprospělo by to ani jedné, ani druhé straně.
ooompff, 18. října 2013
Nemyslíte že Plzeň už je vyčpělý mančaft? Podle mého názoru už jdou pomalu a jistě dolu...
Plzeň chybí v tomto ročníku Ligy mistrů vášeň. Vyčpělá není, ale soupeři se umí daleko lépe připravit na jejich hru a je to pro ně komplikovanější.
munzig, 18. října 2013
Chtěl bych znát váš názor na Stanislava Levýho. Podle mě by to byl ideální a navíc dostupný trenér pro repre. V Plzni rozjel něco z čeho poté těžil Vrba a vybrousil to téměř k dokonalosti...
Neznám ho jako trenéra, ale myslím, že nemá charisma, jako měl Brückner nebo i Pešice, což je strašně důležité při komunikaci s hráči.
Petr Černý, 18. října 2013
Kdyby zůstal pan Pešice u nároďáku, byla by to podle Vás stejná chyba, jako když zůstal M. Petrouš u A-týmu Slavie? Díky za odpověď
Tomu nevěřím. Pešice je daleko zkušenější a vyzrálejší člověk.
Miloslav Macák, 18. října 2013
Jaký máte názor na Tomáše Rosického jak hodnotíte jeho kariéru v reprezentaci a o jeho budoucnosti ve fotbale
Tomáš byl vynikající talent, ale jeho častá zranění mu nedovolila dosáhnout takového věhlasu, jaký by si zasloužil jeho talent. Budoucnost je nejistá.
Nema30, 18. října 2013
Dobrý den, jelikož Vás považuji za jednoho z největších našich fotbalových odborníku, tak by se rád zeptal proč netrénujete nějáky náš klub..?
Nejsem odborník, spíše je to můj pohled na věci, které hodně lidí nedokáže zachytit při pohledu na fotbal. Nejsem typ na trenéra.
peter, 18. října 2013
som byvali prvoligovi hrac takze si myslim ze do problemov okolo futbalu trosku vidim.aky je vas nazor na pana peltu.myslim si ze ak bol v minulej afere medzi podozrivymi tak tam nema co robit.chcel by som vediet vas nazor na tento problem.zelam vam vela uspechov a hlavne pokracujte v tom co robite pretoze to robite velmi dobre.dakujem pekne.
Pelta je funkcionář, který se obětuje pro fotbal. Vybudoval klub jako Jablonec a proto by měl být respektovanou osobou za tuto záležitost. To, že byl zmiňován v minulé aféře, je jeho největší můrou a proto si myslím, že to je balvan, který táhne za sebou.
Ferro, 18. října 2013
Zdravím Milana Luhového. Nebyl by Josef Pešice nakonec docela solidní volbou reprezentačního trenéra? Je velmi zkušený, komunikativní a starý praktik s citem pro výběr hráčů. Určitě by zlepšil atmosféru kolem celého mužstva. Navíc by nevzbuzoval přehnané naděje, zkrátka nikdo by ho nebral jako spasitele, což by se stalo Pavlu Vrbovi. A podotýkám, že jednou už jsme tu měli trenéra, který tak nějak zbyl ze ´svazových zásob´ - jmenoval se Karel Brückner...
Ani Pavel Vrba negarantuje stoprocentní úspěšnost národního týmu. Je pravda, že Pešice působí nad věcí a nikdo nemůže tvrdit, že by byl neúspěšný. Je to také jedna z možností, která se může vyplatit, protože jak on sám říkal, po smrti jeho syna život bere úplně jinak. Může to stát za zkoušku.
Standa, 18. října 2013
Dobrý den, je pravda, že jste zakládajícím členem fanklubu Horsta Siegla a že organizujete výjezdy na jeho zápasy v dresu Blšan? Díky za odpověď!
Ne, nejsem.))
Miroslav Novák, 18. října 2013
Dobrý den, jsem zastáncem upŕímného a snad i naoko nepříjemného jednání,a právě proto Vám fandím.Má otázka zní- dle Vašeho názoru : Jsou a tom ve fotbale (sportovní i řekněme funkcionářské hledisko)lépe Češi nebo Slováci?
Každopádně Češi.
Oliver, 18. října 2013
Dobrý den, myslíte si, že by repretentaci mohl zvednout spíše zahraniční trenér nebo český? Díky za odpověď
Myslím, že zahraniční trenér by narazil na způsob jednání lidí z fotbalového svazu. Kultura zahraničního trenéra z vyspělé země je diametrálně odlišná od zvyklostí domácích funkcionářů.
dghahsd, 18. října 2013
Jaký je Váš názor na německou Bundesligu?
Někdy v ní můžeme vidět vynikající zápasy a posun bundesligy je vidět zejména v organizaci a propagaci celého produktu bundesligy. Úspěchy jsou podložené kvalitou jednotlivých klubů a jednotlivých hráčů.
jan holohlavy, 18. října 2013
Na jaké úrovni je podle vás Český fotbal? Myslíte že se náš nároďák dostane na ME 2016?
Po odchodu Nedvědovy generace národní mužstvo výkonnostně klesalo, teď začíná rozhodující období, jestli se propad zastaví a to může udělat jedině výběr dobrého trenéra, který bude mít dovednosti podobné trenéru Brücknerovi, nebo trenéru Vrbovi.
Pavel Šorsák, 18. října 2013
Dobrý den, jsem Váš sympatizant a mám podobné názory co Vy proto mě vždy pobaví reakce lidí od fotbalu na Vás vždy si říkám,že nemůžou být všichni takový grázlové,pitomci,ale fakt jich je hodně myslíte si,že se poměry v českém fotbale někdy změní já osobně tomu vůbec nevěřím kord když nám šéfuje Pelta s Berbrem. Na druhou stranu všichni je ve fotbale chtěli tak je tam mají co?
Fotbal se posunul k lepšímu, zejména na klubové úrovni, což je vidět u Plzně, Sparty a Liberce. Fotbalový svaz se může změnit jedině s přičiněním velkých společností, které sponzorují fotbalový svaz a podmíní finance profesionálním vystupováním jednotlivých zástupců svazu. Vzhledem k tomu, že je to občanské sdružení, tak všechny připomínky zvenku jsou neúčinné.
Autojacek, 18. října 2013
Dostal už jste někdy možnost,aby jste vedl v Česku,nebo kdekoliv ve světě klub jako trenér....a pokud ano,můžete uvést konkrétně ,jestli byla Vaše práce podrobena analýza na způsob "Luhový".Pokud by analýza byla stejně trefná a adresná-poučil by jste se z ní a přiznal chyby...? Děkuji za odpověď.
V celém životě jsem nadělal tolik chyb, že nejsem vyjímkou od ostatních lidí. Nabídku jsem žádnou nedostal, protože jsem o ní ani neusiloval.
Francis, 18. října 2013
Dobry den, při mnoha zápasech bylo zcela evidentní ze Bilkovo taktika byla byla na hony vzdálena modernímu pojetí fotbalu. Desna pomalost rozehravky z niž se nedalo nikoho překvapit. Měl bych dotaz proč Bílek vytrvale lpel na některých hracích? Zejména se jednalo o Plasila, který ve vetsine zápasu nic nevymyslel v záloze nicméně se neustale cpal do rozehrává ní standardních akci což mnohdy bylo velice tristní. A je tam porad asi to ma u Pelty slibeno naveky. Nebo v utoku dával Pekharta, taky nic moc. Nemyslíte ze se někdy až příliš přeměňují schopnosti a důležitost Rošického ( i když je to stale pan Fotbalista) a svědění neúspěchu na jeho nepřítomnost. Myslím ze jsou i jini fotbalisté jen jim dat příležitost a jistou volnost aby projevili svou kreativitu. Díky za odpoved.
V závěru kvalifikace jsme mohli vidět, že hráči jako Kadlec, Kozák, Hušbauer a možná i Dočkal a další mladší hráči mohli dostávat příležitost už dříve. Práce Michala Bílka se od začátku zkomplikovala vzájemnými antipatiemi mezi Michalem a médii a to přispělo k vniřnímu napětí a neklidu v národním týmu. Rosický je samozřejmě vynikající fotbalista, ale je velice nevyrovnaný ve výkonech a to způsobuje také nevyrovnané výsledky celého týmu. Navíc je limitovaný častými zraněními. Proto bych se neupínal na jeho setrvání v národním týmu, ale zaměřil bych se na dávání příležitostí hráčům, které jsem zmínil na začátku.
Lucie, 18. října 2013
Dobry den, chtela bych se zeptat jestli mate nejaky problem s panem Lavickou? Proc ho kritizujete? Dekuji.
Doporučuji si přečíst důkladně moje názory na Víťu. Možná znám Víťu déle než vy a myslím, že z mé strany to není kritika práce Víti, ale jsou to moje postřehy, které Víťovi mohou v budoucnu jenom pomoci, aby co nejdéle vedl Spartu. A to úspěšně.
Bohumil, 18. října 2013
Pane Luhový,skoro jsem vás po té době nepoznal.Vítejte zpátky a dejte jim pořádně zabrat.S pozdravem.
Asi kvůli brýlím?
anonym, 18. října 2013
Dobrý den, myslíte si že by bylo dobré vzít Plzni trenéra Vrbu kvůli tomu aby trénoval rerezentaci? A jeste se chci zeptat jestli si myslíte že by se klub pro kvalifikaci na euro 2016 měl skládat hlavně z mladých hráčů jako jsou Dočkal, Čelůstka, Mazuch atd.
Pavla Vrbu nemůže Plzni nikdo vzít. Je to rozhodnutí Pavla Vrby a pana Paclíka, jestli Vrba půjde k národnímu týmu. A mladí hráči v národním týmu jsou strašně důležití, protože sbírají zkušenosti jako je sbírali hráči generace Nedvěda. Tam se buduje základ a budoucnost národního týmu.
Jan Winkler, 18. října 2013
Jaký je váš názor na to, že příští kvalifikace se bude hrát jen v Praze a Plzni?
Česko není tak velká země, aby si mohla vybírat z tolika míst jako v Německu, Španělsku a Anglii. Možná je lepší, když se určí dvě místa a hráči si snadněji zvyknou na místo, kde hrají.
Hedgehog, 18. října 2013
Vsude je zminovan Pavel Vrba v souvislosti s reprezentaci. Vas favorit..?
Pavel Vrba má veškeré předpoklady být trenérem národního mužstva, ale není to stoprocentní garance úspěšnosti. Pavel Vrba není můj favorit, protože zůstane v Plzni. Myslím, že tam může jít Šilhavý, Lavička i Pešice může zůstat. Ale nejsou to favorité. To je jen můj pohled na realitu.
Ted, 18. října 2013
Má Plzeň šanci urvat bod ze zápasů s Bayernem? A postoupí podle Vás ze skupiny?
Mám obavu, že Bayern může dát Plzni pět a více gólů na základě zápasu, který sehrál na Manchesteru City a kde ukázal obrovskou sílu. Ale myslím, že Plzeň má šanci postoupit do Evropské ligy. Bude záležet, jak bude efektivní v domácím zápase s CSKA Moskva.
Tomáš, 18. října 2013
Komu fandíte v české lize a kdo podle Vás získá titul?
Titul získá Sparta, nebo Plzeň. Já to nemám založené na fandovství. Rád se podívám na pěkný fotbal a je jedno, jestli ho praktikuje Sparta, Plzeň, či Liberec.
zdeněk , 18. října 2013
kdo jsi myslite že bude trenovat narodak
Věc neznámá. A myslím, že se tomu dává moc velký prostor, protože to způsobuje jen nepokoje a neklid.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud