5. července 2007 • 00:00

Svěrkoš už trénoval na Bazalech, přestup je na spadnutí

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Václav Svěrkoš je znovu o něco blíž návratu do Ostravy. Třiadvacetiletý útočník dnes na Bazalech absolvoval první trénink s týmem.



Fotbalista Václav Svěrkoš je znovu o něco blíž návratu do Ostravy. Třiadvacetiletý útočník dnes na Bazalech absolvoval první trénink s týmem a podle nejnovějších informací se Baník dohodl s Mönchengladbachem na ceně, za kterou Svěrkoše vykoupí z jeho německého angažmá. Oficiálně zatím jednání nebylo ukončeno, ale podle dobře informovaných zdrojů padla i poslední překážka, která Svěrkošův příchod do Baníku mohla znemožnit. Kluby se měly shodnout v otázce odstupného za fotbalistu, jenž má v Mönchengladbachu smlouvu do roku 2009. "Ještě se nic neuzavřelo, stále jednáme," řekl předseda představenstva Jakub Kahoun. Bývalý ostravský kanonýr se na základě svolení německé strany už dnes zapojil do přípravy. "Věřím, že to všechno dobře dopadne a já budu znovu střílet góly za Baník," řekl Svěrkoš pro oficiální ostravský web. O bývalého reprezentanta do 21 let se ucházela i Sparta nebo druholigový Kolín nad Rýnem.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud