14. července 2007 • 00:00

Berger prý uvažuje o návratu do reprezentace

Autor: ČTK
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Patrik Berger uvažuje o tom, že se vrátí do české reprezentace, za kterou hrál naposledy v roce 2001. Píše o tom dnešní vydání bulvárního Blesku.



Fotbalista Patrik Berger uvažuje o tom, že se vrátí do české reprezentace, za kterou hrál naposledy v roce 2001. Píše o tom dnešní Blesk s odvoláním na hráčova agenta Pavla Pasku. "Je to téma. A je to velmi blízko. Samozřejmě o něj musí mít trenér zájem," prohlásil Paska. Třiatřicetiletý záložník Aston Villy přitom před měsícem českým novinářům, s kterými předtím odmítal dlouho komunikovat, řekl, že o národním týmu už neuvažuje. Teď zřejmě názor změnil, což potvrzují slova jeho letitého přítele a bývalého spoluhráče ze Slavie a Liverpoolu Vladimíra Šmicra. "Bavili jsme se o tom. Je to otevřené. Záleží především na Patrikově zdraví," řekl Blesku Šmicer, který se tento týden vrátil po jedenácti letech do Slavie. Bergrovu kariéru provázejí časté zdravotní problémy především s koleny. Na jaře však český Fotbalista roku 1996 a 1999 podával v anglické lize výborné výkony a zdraví mu nyní slouží. V klubu nedávno prodloužil smlouvu na příští sezonu. V reprezentaci hrál autor penaltové branky ve finále mistrovství Evropy 1996 proti Německu naposledy v srpnu 2001 v přátelském utkání s Koreou. Jeho bilance v národním mužstvu čítá 44 zápasů a 18 gólů.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud