30. července 2007 • 00:00

Urbánek zase zpátky do Artmedie

Autor: ČTK
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý velký příslib českého fotbalu Aleš Urbánek se vrací do bratislavského klubu Artmedie Petržalka, kde sklízel úspěchy v předminulém ročníku Ligy mistrů.



Fotbalista Aleš Urbánek se stane staronovou posilou Artmedie Petržalka. Sedmadvacetiletý obránce nebo záložník, který v minulé sezoně hostoval ve Slavii, se slovenskému vicemistrovi upsal na tři roky. Definitivně tak ukončil svůj svazek se Spartakem Moskva, kam přestoupil před třemi lety z Olomouce. Bývalý velký příslib českého fotbalu se do bratislavského klubu po roce vrací, s Artmedií sklízel úspěchy v předminulém ročníku Ligy mistrů. "Výši odstupného nechceme zveřejňovat. Celá záležitost se ještě musí administrativně dotáhnout s jeho dosavadním zaměstnavatelem Spartakem Moskva, což může chvilku trvat," uvedl na slovenských internetových serverech generální manažer slovenského klubu Petr Kašpar. Právě v moskevském velkoklubu Urbánkův talent vyhasl. Hráč tam zamířil v zimě roku 2004, ale v týmu se vůbec neprosadil a další roky kočoval po hostováních ve Spartě, Slavii a Petržalce. V zimě by mu vypršela čtyřletá smlouva. Podle Kašpara by měl být Urbánek trenérovi Vladimíru Weissovi k dispozici příští týden pro městské derby se Slovanem.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud