3. června 2014 • 10:00

Zidane kiksem rozesmál sám sebe, Nedvěd prokecal Seedorfovu parádu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Bývalý kapitán české fotbalové reprezentace Pavel Nedvěd nastoupil za výběr legend Juventusu proti bývalým hvězdám Realu Madrid, které v charitativním utkání zvítězily v Turíně 5:1. První ročník UNESCO Cupu se konal na pomoc dětským vojákům v Mali a Středoafrické republice a jejich začlenění zpět do společnosti.



K vítězství Realu přispěli brankami Morientes, Zidane, který si zahrál za oba své bývalé kluby, Seedorf, De La Red z penalty a Velasco. Za Juventus snížil na konci prvního poločasu na průběžných 1:2 Tacchinardi. Nedvěd odehrál 58 minut.

Zidane hned na začátku exhibice v dresu Realu ukázal, že už na hřišti nemá takovou praxi. Když se postavil k přímáku z rohu vápna, nakopl míč tak nešikovně, že spíš vyslal soupeře do protiútoku. Svým ukopnutím pobavil nejen soupeře i spoluhráče, ale také sám sebe.

VIDEO | Podívejte se na Zidanovo ukopnutí

Na konci prvního poločasu pak ale naopak předvedl, že fotbalové umění v něm pořád je. Sice měl pozici exhibičně ulehčenou, ale klička brankáři a zavěšení míče do brány bylo ukázkové...

VIDEO | Podívejte se na Zidanovu pěknou trefu

Nejkrásnější gól večera ale předvedl Clarence Seedorf. Ten neváhal ani chviličku a z dobrých dvaadvaceti metrů poslal odhlavičkovaný míč volejem fantasticky do sítě brankáře Juventusu. Česká legenda Staré dámy Pavel Nedvěd zrovna v tu chvíli dával televizní rozhovor...

VIDEO | Podívejte se na parádní Seedorfovu trefu

VIDEO | Seedorfův gól s komentářem Pavla Nedvěda (gól v čase 1.35)


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud