3. srpna 2007 • 00:00

Na Spartě nestačili zvedat telefony

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Perný den má za sebou sparťanský sekretariát. Arsenal pochopitelně vzbudil značný zájem natěšených fanoušků, kteří se pídili po informacích o prodeji vstupenek.



Vstupenky na úvodní zápas třetího předkola Ligy mistrů Sparta Praha - FC Arsenal se začnou prodávat zřejmě až koncem příštího týdne. Fanoušci toužící po lístcích hned po dnešním losu zahltili klubové telefonní linky. Vedení Sparty ale upozorňuje, že přednost dostanou majitelé celosezónních permanentek, kterých bylo dosud prodáno necelých pět tisíc. Brzy po losu nestačili ve sparťanském sekretariátu zvedat telefony. Dotaz fanoušků byl vždy stejný: kdy začne Sparta prodávat vstupenky na první zápas předkola Ligy mistrů proti Arsenalu? Klub na to však dosud nedokáže dát konkrétní odpověď, protože nebylo rozhodnuto, kdy se domácí zápas bude hrát. Podle prvních kontaktů mezi kluby to vypadá na středu 15. srpna, odveta v Londýně bude na program o třináct dnů později. "Příznivci se podrobnosti o předprodeji dozví na začátku příštího týdne, předprodej pak začne na jeho konci," řekl ČTK klubový mluvčí Lukáš Přibyl s tím, že o přesném termínu se stále jedná. Do hry mohou navíc vstoupit televizní společnosti, které budou chtít utkání zakoupit. Už nyní se předpokládá, že především kvůli účasti Tomáše Rosického v dresu soupeře zájem několikanásobně překročí kapacitu Axa Areny. Sparta proto fanoušky upozorňuje, že přednost budou mít všichni majitelé celoročních vstupenek, které se stále prodávají v rozmezí od 500 do 2300 korun. Ti vedle předkupního práva dostanou také na Arsenal slevu.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud