8. července 2014 • 15:37

Fotbalové Karlovy Vary

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Začátkem července žijí Karlovy Vary filmovým festivalem. Dalo by se říct, že nikoho nezajímá nic, než filmy a hvězdy, které se do lázeňského města kvůli této příležitosti sjedou. Není vlastně jiná akce, která by to dokázala zastínit. Chyba lávky.



Na fotbalové utkání Realu Top Praha proti místním Buldokům si z lázeňské kolonády odskočilo poměrně dost diváků. A bylo se na co dívat.

Po červeném koberci si ze šaten vykračovali hráči jako Ivo Ulich, David Kozohorský, Jakub Štáfek, Robert Záruba. To jen zlomek jmen v sestavě našeho hvězdného týmu. Nesmím zapomenout na jména nejdůležitější, na údernou útočnou dvojici Áda Větvička a Jarmil Hubáček.

Foto Grants

Hrál se svižný, pohledný fotbal, všichni hráči na hřišti jakoby posilnění podívanou na běžící mistrovství světa, inspirovaní tímto fotbalovým svátkem, předvádeli opravdu to nejlepší, co v nich je. Parádičky, přesné centry, kolmice za obranu a góly z dálky. Zápas skončil 6:5 výhrou Realu a podařilo se mi vstřelit pěkný gól, ale to nebyl ten hlavní důvod k oslavě.

Tím byl výtěžek 20 000 Kč, který se odevzdal klubu nemocných cystickou fibrózou. Je to krásný pocit, pomáhat tam, kde je to nejvíc potřeba! A pomáhat fotbalem, tomu by fandil každý. Tomu fandí i Jarmil. A Grant's fandí fotbalu!

Fotbalové Karlovy Vary
Video se připravuje ...

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud