19. července 2014 • 14:33

Spartu stál Superpohár dvě opory. Jak je na tom Krejčí s Matějovským?

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta se rozjela do sezony jako válec. V úvodním duelu druhého předkola Ligy mistrů smetla Levadii Tallinn 7:0 a pak v bitvě o Superpohár porazila Viktorii Plzeň (3:0). Během pátečního zápasu proti Západočechům však přišla o dvě opory. Záložníci Ladislav Krejčí a Marek Matějovský nedohráli utkání kvůli zranění. Jak jsou vážná, to Letenští neodtajnili.



„Věřím, že ani v jednom případě nepůjde o vážnější zranění,“ okomentoval v sobotu po obědě zdravotní stav obou hráčů Ondřej Kasík, ředitel komunikace AC Sparta Praha.

Autor druhé branky Sparty Krejčí se poroučel ze hry v 58. minutě se svalovým zraněním, Matějovský musel střídat v 73. minutě, když po faulu upadl a pochroumal si rameno. „Věříme, že výpadek obou hráčů nebude dlouhodobější. O zdravotním stavu obou hráčů bude jasněji v průběhu dalších dní,“ dodal Kasík.

Navázal tak na pozápasové hodnocení trenéra Vítězslava Lavičky, který netušil, jak na tom jeho svěřenci jsou. „Momentálně nejsem schopen říct, jak to s nimi bude,“ prohlásil trenér úřadujících českých mistrů.

Letenský tým přitom už v úterý čeká odveta druhého předkola Champions League. Do ní ale půjde Sparta s luxusním náskokem sedmi branek a může nechat marody odpočívat. Z dlouhodobějšího hlediska by ale absence zmíněných opor mohla znamenat problém. Fanoušci Sparty tak budou ještě pár dní v nejistotě, jak na tom opory mistrovského týmu jsou.

Sparťané se radují z první trofeje v nové sezoně
Sparťané se radují z první trofeje v nové sezoně

Bičík má druhou nulu: Super dozadu, super dopředu. Šlape to!
Video se připravuje ...

Kovařík o penaltovém selhání: Omlouvám se, zkazil jsem celý zápas
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud