15. srpna 2007 • 00:00

Fanoušci: Rosickému zatleskáme

Autor:
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do začátku utkání třetího předkola Ligy mistrů mezi Spartou a Arsenalem zbývá necelá hodinka. Okolí stadionu se hemží fanoušky. V převaze jsou samozřejmě ti v rudých dresech.



Do začátku utkání třetího předkola Ligy mistrů mezi Spartou a Arsenalem zbývá necelá hodinka. Okolí stadionu se hemží fanoušky. V převaze jsou samozřejmě ti v rudých dresech. Příznivci londýnského klubu se na stadion trousí v malých hloučcích z přilehlých hospůdek. „Vyhrajeme, dnes se nám to podaří a ukončíme nepříznivou bilanci,“ hlásí sebevědomě příznivec Sparty a ostatní v kruhu přikyvují. „Jen nás tady trochu mrzí, že tým opustil před tak důležitým zápasem Šimůnek, taky to mohlo chvíli počkat,“ dodává trochu zklamaně. Optimismus fanoušků Sparty je opravdu veliký, nikdo se nechce připustit případný neúspěch. Ti, co přiletěli podpořit svůj tým z Londýna mají na věc trochu jiný názor. „Sparta je určitě dobrý tým, sorry, ale dnes tady vyhraje Arsenal. A první gól dá Fabregas,“ říká sebevědomě Marc, jenž je v Praze od pondělí. Jak sám tvrdí, chtěl si prohlédnout českou metropoli. Zajímavostí je skupinka dvaceti příznivců celku Arséna Wengera, jež přijela z Maďarska. Jedná se o členy oficiálního fanklubu a do Prahy zamířili oděni v klubových barvách. Trochu opatrnější je muž v dresu Arsenalu. Na zádech má jmenovku svého oblíbence - Rosického. „Bude to moc těžké, vidím to na bezbrankovou remízu. Ale super zápas odehraje Rosický, uvidíte sami,“ předpovídá dramatický a vyrovnaný souboj. V jednom se však fanoušci z obou táborů shodnou. „Rosický je skvělý hráč, bývalý hráč Sparty, určitě mu zatleskáme,“ zní z toho sparťanského. „Je to jeden z našich nejlepších borců, věříme mu,“ uznávají kvality kapitána české reprezentace fanoušci z Anglie.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud