16. srpna 2007 • 00:00

Řepkovo koleno se lepší

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáš Řepka má sice oteklé koleno, otok však postupně mizí. Podle trenéra Bílka bude situace jasnější v pátek. V případě komplikací ovšem nevyloučil hledání náhrady.



Zranění kapitána pražské Sparty Tomáše Řepky z utkání 3. předkola fotbalové Ligy mistrů proti Arsenalu by nemělo být vážné. Podle trenéra Michala Bílka budou přesnější informace známy v pátek. "Má nakopnuté koleno. Otok pomalu mizí. Uvidíme zítra, jak to bude vypadat," uvedl Bílek na dnešní tiskové konferenci. Řepka musel ze zápasu, v němž Sparta prohrála 0:2, odstoupit již v 36. minutě. Důvodem bylo poranění kolena, které si přivodil při ostrém střetu s Francescem Fábregasem. Opora Sparty se sice snažila zranění rozběhat, ale nakonec musela hřiště opustit. "Tomáš je náš nejlepší hráč. Nejen po herní stránce, ale je to i vůdčí typ, takže každopádně chyběl," řekl Bílek, ale zároveň pochválil Řepkova náhradníka Miloše Brezinského. "Miloš odehrál velmi dobré utkání. Zvládl to s bravurou, což je příjemné překvapení," dodal na adresu nedávné posily z Liberce. Zatím se tedy sparťanské vedení nebude poohlížet po případné posile do zadních řad, které navíc oslabil odchod mladého Jana Šimůnka do německého Wolfsburgu. "Pokud by se ale Tomášovo zranění ukázalo jako vážnější, museli bychom reagovat," uvedl trenér Bílek.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud