17. srpna 2007 • 00:00

Štajner by mohl zamířit do Bochumi

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový útočník Jiří Štajner by se mohl již brzy dočkat vytouženého přestupu z Hannoveru. O hráče, který vypadl ze základní sestavy, projevila zájem konkurenční Bochum.



Český fotbalový útočník Jiří Štajner by se mohl již brzy dočkat vytouženého přestupu z Hannoveru. O hráče, který vypadl ze základní sestavy dolnosaského mužstva, projevila zájem konkurenční Bochum. Podle informací agentury SID požaduje Hannover za Štajnera zhruba jeden milion eur. "Určitě by v naší konkurenci v útoku obstál," prohlásil na adresu jedenatřicetiletého fotbalisty Marcel Koller, trenér Bochumi. Sedmadvacetinásobný český reprezentant se totiž ze sestavy Hannoveru vytrácí už od jara. Pravděpodobným definitivním koncem jeho působení pak bylo letní posílení kádru, do něhož přišli domácí talenty Benjamin Lauth a Mike Hanke. Minulý týden se proto Štajner nechal slyšet, že by rád z Hannoveru odešel. Štajner do Hannoveru přišel již v roce 2002, po roce a půl se vrátil do Česka, ale po nevydařené jarní části sezony 2003/04 jej Sparta dále neangažovala. Místo toho se vrátil zpátky do Hannoveru, za nějž doposud odehrál 146 ligových zápasů a nastřílel dvaadvacet branek.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud