22. srpna 2007 • 00:00

Robben míří do Realu Madrid

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druhou posilu dnes získalo vedení španělského mistra. Argentinec Heinze vystužil obranné řady, výraznou posilou do zálohy bude Arjen Robben, za něhož by Chelsea měla inkasovat 25 milionů liber.



Vedení fotbalové Chelsea se dohodlo s Realem Madrid na podmínkách přestupu záložníka Arjena Robbena do týmu španělského mistra. Podle britských médií by se cena nizozemského reprezentanta měla pohybovat kolem 25 milionů liber. O dohodě dnes vedení londýnského klubu informovalo na svých internetových stránkách. Třiadvacetiletý Robben by měl podle šéfů Chelsea v nejbližší době podstoupit v Madridu zdravotní testy a podepsat smlouvu. Robben, který přišel do Chelsea před třemi lety z PSV Eindhoven, odehrál za anglický celek 104 zápasů a vstřelil v nich 19 gólů. Real získá druhou posilu z anglické ligy během krátké doby, neboť dnes oznámil, že z Manchesteru United angažoval argentinského obránce Gabriela Heinzeho.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud