23. ledna 2015 • 04:30

Ödergaard bere v 16 miliony. Co v jeho věku dělali Messi a Ronaldo?

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
  • Podmínky jako Ödegaard? To Ronaldo, ani Messi neměliPodmínky jako Ödegaard? To Ronaldo, ani Messi neměliFOTO: Koláž iSport.cz

    Real Madrid zaplatil 84 milionů korun za šestnáctiletého chlapce. Nabídl mu doslova královské podmínky. Týdenní plat Nora Martina Ödegaarda se pohybuje kolem 2,9 milionů. Jedná se o ojedinělý případ, kdy se teenager stal součástí tak velkého obchodu s tak velkými příjmy. Co v jeho letech ale dělali noví spoluhráči z Realu či soupeři z Barcelony? O takových podmínkách si mohli nechat jen zdát.

  • Manuel Neuer

    Mladičký brankář Manuel NeuerFoto twitter.com

    28 let, Bayern Mnichov – 16 let, Schalke 04

    V německé bundeslize debutoval, když mu bylo dvacet let. Předtím prošel všemi mládežnickými výběry Schalke. To ale současnou reprezentační jedničku nedokázalo udržet. V roce 2011 odešel do Bayernu

  • Gareth Bale

    Gareth Bale ještě v barvách SouthamptonuFoto twitter.com

    25 let, Real Madrid – 16 let, Southampton

    Velšský rychlík pochází z věhlasné akademie Southamptonu. Naplno dal svému umění vyniknout při angažmá v Tottenhamu, odkud si ho za tučné odstupné přetáhl Real Madrid.

  • Neymar

    Neymar když mu bylo šestnáct let. Válel v dresu SantosuFoto twitter.com

    22 let, Barcelona – 16 let, Santos

    Neymar je produktem brazilského Santosu. Za tým debutoval v 17 letech a připsal si hned 14 vstřelených branek. Když se rozhodl přejít do Evropy, zvolil jednoznačně Barcelonu.

  • Cristiano Ronaldo

    Mladý, ale už pekelně rychlý Cristiano RonaldoFoto twitter.com

    29 let, Real Madrid – 16 let, Sporting Lisabon

    Aktuální držitel Zlatého míče hrál za Sporting Lisabon. Odkud pak později jeho kroky vedly do anglické Premier League, kam si ho přivedl Manchester United.

  • Lionel Messi

    Šestnáctiletý Messi a jeho tehdejší hříva na hlavěFoto twitter.com

    27 let, Barcelona – 16 let, Barcelona

    Barcelonský kouzelník se chystal na první start za A tým, který tehdy vedl nizozemský trenér Frank Rijkaard. Postupně se díky vzrůstající výkonnosti, stal hrající legendou katalánského klubu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud