24. srpna 2007 • 00:00

Ronaldo vyřešil problémy s váhou

Autor: ČTK
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kanonýr AC Milán Ronaldo prý konečně upravil svoji váhu, která byla často terčem připomínek kritiků. Důvodem problémů byla štítná žláza. I tak ale v prvním kole italské ligy nenastoupí.



Fotbalový kanonýr Ronaldo prý konečně zhubnul. Za problémy brazilské hvězdy údajně mohly potíže se štítnou žlázou, ty jsou ale podle trenéra AC Milán Carla Ancelottiho pryč a útočník nyní vypadá jako manekýn. "Už brzy ho uvidíte a vsadím se s vámi, že ho ani nepoznáte," řekl Ancelotti agentuře Reuters. "Vypadá jako manekýn," dodal. Podle trenéra měl třicetiletý útočník problémy se štítnou žlázou a tím pádem bojoval s nadváhou. V Miláně však pro Ronalda připravili speciální tréninkový režim a spolu s lékaři se podařilo zdravotní potíže odstranit a dostat Brazilce zpět do formy. AC si odbude premiéru v novém ročníku Serie A v neděli v Janově, Ronaldo u toho však nebude, protože doléčuje zranění kolena. Fit by měl být za tři týdny.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud