Jan Podroužek
9. července 2015 • 13:09

Dorostenci Příbrami šli s třemi velkými úspěchy na úřednickou návštěvu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zlaté olympioniky vítá prezident, významných audiencí se ale může dostat i mladším sportovcům a – teď promiňte – krapet menším úspěchům. Dorostence Příbrami, ligové mistry minulé sezony, kteří se kvalifikovali do mládežnické Ligy mistrů, přijal v Praze na Středočeském krajském úřadě hejtman Miloš Petera. „Je to od pana Petery moc hezké gesto, chtěl bych mu tím poděkovat, protože pro kluky je to určitá motivace,“ těší Petra Větrovského, generálního ředitele klubu.



Seřadili se pod portrétem prvního prezidenta Československa Tomáše Garriguea Masaryka. A cvak. Památeční fotka, že tu byli. Na návštěvě u hejtmana na krajském úřadě.

Dorostencům Příbrami se dostalo zvláštního zacházení díky jejich skvělé sezoně. Zaprvé vyhráli ligu o propastných sedmnáct bodů před druhou Spartou. Díky tomu proklouzli do juniorské Ligy mistrů. A navrch vyhráli i československou bitvu nad Senicí 2:1, tedy souboj mezi vítězem české a slovenské dorostenecké ligy.

„To, že se příbramskému dorostu podařilo vyhrát vše, co v minulé sezoně šlo, je pro klub obrovský úspěch,“ vysekl Petera chlapcům poklonu.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud