26. srpna 2015 • 12:25

Co si myslí o Berbrově vlivu? Damková jen prošla kolem s úsměvem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Otevřený rozhovor s rozhodčím Liborem Kovaříkem pro deník Sport odkryl zhoubný vliv místopředsedy FAČR Romana Berbra na ligové sudí. Co si o jeho slovech myslí v sídle fotbalové asociace? Štáb iSport TV vyrazil přímo k novému sídlu na Strahov, aby se na to zeptal funkcionářů a zaměstnanců svazu.



Jejich reakce? Před objektivem kamery se zdráhali poskytnout jakékoliv konkrétní vyjádření. A to včetně předsedkyně komise rozhodčích Dagmar Damkové , která se Kovaříkova vyjádření přímo dotýkají a dnes je má řešit na schůzce s předsedou FAČR Miroslavem Peltou . Damková s úsměvem rozhovor odmítla a zašla dovnitř.

Jediné stanovisko tak poskytl mluvčí fotbalové asociace Ondřej Lípa. „My to nevnímáme jako obvinění komise rozhodčích nebo fotbalové asociace. Vnímáme to jako osobní rovinu mezi rozhodčím Kovaříkem a některými osobami vázanými k FAČR. Nejprve musíme ověřit, jestli jsou založená na skutečnostech, nebo je to jen osobní nesvár,“ uvedl Lípa.

Přes závažná vyjádření Kovaříka, že právě Berbr místo své manželky Damkové ve skutečnosti ovládá české rozhodčí, se zdá být pevná. „Není tam nic, co by mě opravňovalo k tomu, abych okamžitě významně konal,“ sdělil Pelta v pořadu Českého rozhlasu.

Co si myslí o Berbrově vlivu? Damková se odmítla vyjádřit
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud