16. listopadu 2015 • 16:29

Prestižní turnaj v plážové kopané ovládly domácí týmy

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Celkem osmadvacet týmů mladých fotbalových nadějí se utkalo v rámci tradičního turnaje E.ON Beach Cup, který se konal v arénách v Českých Budějovicích a v Brně. Sobotní klání v moravské metropoli ovládla Sparta Brno a Tatran Bohunice, nedělní část na jihu Čech vyhráli hráči SK Dynamo České Budějovice a FK Junior Strakonice.



„Kluci si vyzkoušeli něco nového a zpestřili si své hráčské dovednosti na písčitém povrchu. Atmosféra byla vynikající,“ řekl trenér Bohunic Radek Pešek.

Českobudějovický turnaj oživila účast dvou pražských týmů – Bohemians Praha a Dukly Praha. „Bylo to super zpestření mezi zápasy na klasických fotbalových trávnících. Organizace, prostředí, soupeři i formát turnaje hodnotím velmi pozitivně,“ prohlásil trenér Bohemians Praha 1905 Kryštof Herold.

„Postupně realizujeme po Česku projekt E.ON Beach Aren a spolupráce chceme využít naplno. Proto nyní zajišťujeme další turnaje a určitě u nich nezůstaneme,“ řekl za organizátory Marek Pagač z marketingového oddělení energetické skupiny E.ON.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud