15. února 2016 • 13:33

Odměna pro Příbram. V osmifinále juniorské LM přijede Benfica

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Juniorští fotbalisté Příbrami se v osmifinále Youth League utkají s Benficou Lisabon. Hrát se bude 22. nebo 23. února v Příbrami. Rozhodl o tom pondělní los v Nyonu. V případě postupu se český celek může těšit na čtvrtfinále na hřišti vítěze duelu mezi Realem Madrid a Manchesterem City.



Na svěřence trenéra Petra Janoty, kteří v prvním kole play off vyřadili na penalty CSKA Moskva, číhalo v osudí hned několik velkoklubů v čele s Barcelonou. Nakonec jim los přisoudil nejslavnější portugalský tým.

Benfica vyhrála základní skupinu C v konkurenci Atlética Madrid, Galatasaraye a Astany, když ztratila body jen po remíze s Atléticem a v šesti zápasech nastřílela 29 branek. Z toho však 19 do sítě slabé Astany. Nejlepšími střelci lisabonského týmu jsou útočníci Diogo Gonçalves a José Gomes, kteří se dosud trefili sedmkrát.

Hráči Příbrami však budou mít velkou motivaci. Pokud doma uspějí, mohou se těšit na zápas na hřišti jednoho ze dvou velkoklubů Realu Madrid či Manchesteru City. Další osmifinálové dvojice tvoří Lyon s Ajaxem, Chelsea s Valencií, Paris St. Germain s Middlesbrough, Barcelona s Midtjyllandem, PSV Eidhoven s AS Řím a Anderlecht s Dinamem Záhřeb.

Příbramští mladíci hráli s CSKA, teď se srazí s Benfikou
Příbramští mladíci hráli s CSKA, teď se srazí s Benfikou

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud