15. dubna 2016 • 14:36

Zdarma na utkání Sparta – Plzeň s all inclusive

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šlágr jara již 11 dnů před úvodním hvizdem hlásil vyprodáno! Nestihli jste si zakoupit lístek, ale i přesto chcete být u toho? SYNOT TIP vám to umožní.



Garantujeme vám, že si toto utkání náležitě užijete. Vezmeme vás do SYNOT TIP sektoru, kde se o Vás postarají naše sličné hostesky. Součástí vstupenky do SYNOT TIP sektoru je servírované pohoštění společně s volnou sázkou v hodnotě 100 Kč.

Foto Synot Tip

K získání all inclusive zážitku se stačí pouze zaregistrovat nebo být členem BENEFIT klubu a nahrát pouhých 30 BENEFIT bodů. Po splnění této podmínky nás kontaktujte na 800 888 100 a 2 lístky máte v kapse.

Foto Synot Tip

Nestíháte dorazit na stadion?

Nevadí, i pro vás máme řešení v podobě živého přenosu toho utkání. Šlágr jara vysíláme na synottip.cz v nejlepší kvalitě, bez zpoždění a opět zcela zdarma. Nenechte si tak ujít žádný zajímavý moment, ať už jste kdekoliv.

DOSTANEME VÁS DO HRY

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud