28. dubna 2016 • 10:20

To tu ještě nebylo! Přijďte diskutovat o EURO s Barošem či Kukou

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Načerpejte informace o moderních trendech ve světovém fotbale a síle českých soupeřů na mistrovství Evropy. Debatujte o budoucím vítězi celého turnaje a poznejte jeho zákulisí díky Milanu Barošovi a Pavlu Kukovi. Konfrontujte své názory s předními experty. Kdy a kde? 9. května v Benicích.



„Těším se, protože taková akce v Česku ještě nebyla. Je to něco nového a jiného oproti tomu, co jsem zažil během studií UEFA pro licence já,“ říká natěšeně trenér Slovanu Liberec Jindřich Trpišovský, jenž bude na konferenci diskutovat spolu s publikem a dalšími trenéry Vernerem Ličkou, Jaroslavem Hřebíkem, Vítězslavem Lavičkou a Lubošem Kozlem.

Mimo jiné třeba o moderním fotbale. Například se dozvíte, jak se chovají špičkové týmy po zisku a ztrátě míče, co vlastně ovlivňuje jejich přechodovou fázi.

„Ve zkratce jde o to, na jakých pilířích stojí moderní fotbal,“ vysvětluje Pavel Hartman, redaktor Sport Magazínu a člen expertní skupiny.

VIDEA z Ligy mistrů ukáží vývoj ve fotbale

Nebojte se strohých názorů a postřehů. Naopak. Půjde se do hloubky, řešit se budou jednotlivé detaily hry, které přednášející podpoří analytickými videorozbory.

„Třeba práce krajních obránců v top klubech se za poslední roky hodně změnila. Dnes zastanou v zápase až čtyři posty. Dobrým příkladem je David Alaba z Bayernu Mnichov,“ říká k jednomu z témat Verner Lička s tím, že většina analýz bude sestříhána ze zápasů Ligy mistrů. Podle expertů je to nejdůležitější soutěž pro vývoj fotbalu.

Pozvánka na konferenci k EURO 2016Foto iSport.cz

„Je dobře, že přednášku doplní videoanalýzy, což bude srozumitelné pro všechny účastníky. Sám pracuji v Liberci s videem každý den, pro hráče je to snadno uchopitelné a srozumitelné,“ doplňuáje Trpišovský.

Rozebraní čeští soupeři na EURO

Další blok konference bude zaměřen na detailní rozbor všech soupeřů české reprezentace na mistrovství Evropy ve Francii a jejich hlavních hvězd. A pochopitelně se dozvíte i to, jak pasuje současný národní tým na moderní prvky fotbalu, jaké jsou jeho charakteristiky a s čím může na závěrečném turnaji uspět.

Pódium v Benicích oživí také dva bývalí reprezentanti Milan Baroš a Pavel Kuka, kteří poodhalí atmosféru v kabině a to, co se odehrává na těchto turnajích za zavřenými dveřmi.

„Osobně mě zajímá, jak hráče ovlivňuje fakt, že na mistrovství jedou s tím, že chtějí nakopnout své angažmá a případně si říct o lepší angažmá v zahraničním klubu,“ dodává Hartman.

Tak nezapomeňte! EURO začíná už 9. května v Benicích, kousek za Prahou a s dobrou dostupností.

- nasbírejte informace o síle českých soupeřů

- debatujte o budoucím vítězi celého turnaje

- poslechněte si zkušenosti ze zákulisí EURO

Konferenci pořádá deník Sport a web iSport.cz ve spolupráci s Unií českých fotbalových trenérů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud