30. června 2016 • 13:19

Výběr ČAFH remizoval s Opavou. Góly jsme dávali po krásných akcích, těší Palu

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výběr ČAFH hráčů bez angažmá ve druhém letním utkání uhrál s SFC Opava remízu 2:2, když dvakrát dotáhl náskok soupeře. „Co se týče výsledku, tak jsme spokojení, protože jsme hráli s velmi těžkým soupeřem,“ uvedl na sociální síti Facebook Libor Pala, trenér výběru ČAFH. V prvním utkání podlehl tým ČAFH druholigové Vlašimi 0:1.



Trenér Pala byl po utkání spokojený především s výsledkem, na projevu hry viděl dál některé nedostatky. „Proti duelu s Vlašimí jsme hrozili více vpředu, kluci si vypracovali pět až šest velice dobrých šancí. Branky jsme vstřelili po krásných akcích na jeden dva doteky, které jsme pilovali,“ pochvaloval si kouč.

Stejně jako proti Vlašimi si pochvaloval i výkony gólmanů. „Jsem velice spokojen se všemi brankáři. Co se týče rozehrávky, tak jsou skoro bezchybní, i když prakticky chceme hrát všechno po zemi. Navíc oba v těžkých situacích podrželi náš tým,“ konstatoval Pala.

Toho těšilo, že po příchodu Sebastiana Staceyho, vylepšila zakládání akcí i defenzivní řada výběru ČAFH. „Rozehrávka se uklidnila a těžili z toho hlavně hráči ve středu hřiště. Musím celkově kluky pochválit, protože každý z nich předvedl minimálně lehce nadprůměrný výkon.“

Slova chvály měl pro výkon soupeře i trenér Opavy Roman Skuhravý. „Musím říct, že oba týmy se snažily hrát konstruktivně i přes to, že jsme v hrubé přípravě. Takže z utkání panuje velká spokojenost. Kemp ČAFH je pro mě velice příjemným překvapením a fandím mu,“ nechal se slyšet Skuhravý.

SFC Opava – ČAFH 2:2
Branky:
41. Jurečka, 55. Gebauer – 51. Sus, 67. Vacek. Rozhodčí: Dresler. Diváků: 243. Poločas 1:0.

Sestava výběru ČAFH: Lipš (45. Jícha, 88. Kůča ) – Vacek (80. Karvánek), Dosoudil, Hájovský (46. Stacey), Mendy – Kabele (65. Homola), Lička, Sus – Šíma (80. Růžička), Šovčík (45. Václavek), Brusch (65. Zeman).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud