9. května 2017 • 22:35

Problémy s Pogbou? FIFA šetří rekordní přestup kvůli odměně pro agenta

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mezinárodní fotbalová federace se rozhodla prošetřit loňský rekordní přestup francouzského reprezentanta Paula Pogby do Manchesteru United. Uvedla to agentura AFP s odkazem na informace z vedení světového fotbalu, které zasedá v Manámě.



Pogba přestoupil do anglického klubu z Juventusu za 105 milionů eur. Zájem FIFA prý vzbudily informace o mimořádné odměně agenta Mina Raioly, který transakci zprostředkoval.

Paul Pogba zůstává stále za očekáváním
Paul Pogba zůstává stále za očekáváním

Podle právě vydané knihy reportérů německého Spiegelu s názvem "Football Leaks - špinavé fotbalové obchody" inkasoval Raiola celkem 49 milionů eur (1,3 miliardy korun podle současného kurzu). Zaplatily mu přitom všechny tři strany.

Od Manchesteru dostal 27 milionů eur, od Juventusu 19,4 milionu a 2,6 milionu od Pogby. Raiola odmítl německým novinářům odpovědět na otázky týkající se Pogbova přestupu a odkázal je na svého právníka, který jim pohrozil žalobou.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud