24. září 2019 • 04:40

Hvězdy šly do gala! Messi a spol. za elegány, jak zestárly legendy?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takřka všechny fotbalové hvězdy současnosti pohromadě. A s nimi i spousta legendárních postav minulosti. Galavečer FIFA v divadle La Scala, kde se vyhlašoval nejlepší hráč roku, nabídl přehlídku velkých jmen. Nejprestižnější cenu si nakonec odnesl barcelonský Lionel Messi. Kdo všechno se v Miláně ukázal?



Když se vedle sebe na pódium postavili členové nejlepší jedenáctky roku, každému fanouškovi muselo zaplesat srdce. Eden Hazard, Lionel Messi, Virgil van Dijk, Kylian Mbappé a další… Na galavečeru v Itálii chyběl jen Cristiano Ronaldo.

Hodně pozornosti poutala nejlepší fotbalistka, Američanka Megan Rapinoeová. Ta během sezony odehrála skvělé mistrovství světa, kde s výběrem USA získala titul a stala se nejlepší střelkyní turnaje. V ikonickém chrámu opery na sebe ovšem neupozorňovala jen fotbalovými přednostmi.

Na vyhlášení tradičních cen FIFA dorazili mimo jiné i brazilský útočník Ronaldo nebo zkušení trenéři José Mourinho a Fabio Capello. Extravagantně se oblékl Kamerunec Samuel Eto'o.

Fotografie z galavečera si prohlédněte v obsáhlé galerii:

Nejlepší fotbalistka roku Megan Rapinoeová při svém projevu
Nejlepší fotbalistka roku Megan Rapinoeová při svém projevu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud