25. února 2021 • 20:49

Bod pro Fevoluci. Řepka je předsedou v okrese, získal všechny hlasy

Autor: šq
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fevoluce slaví svou první výhru. Její přední člen Rudolf Řepka jasně zvítězil ve volbě předsedy Okresního fotbalového svazu Teplice. Získal maximální počet 32 hlasů. „Mám z toho radost,“ říká.



Bývalý generální sekretář FAČR se naplno vrací do fotbalu. Pár dní poté, co mu začali v prvoligovém klubu FK Teplice říkat pane řediteli, stal se i šéfem Okresního fotbalového svazu rovněž v Teplicích.

„Hlasovalo dvaatřicet delegátů, dostal jsem dvaatřicet hlasů. Cítím to jako silnou podporu,“ těší se z přesvědčivého mandátu. Spokojen je i se složením výkonného výboru. Ten má sedm členů, z toho pět jich působilo i v předchozím vedení. „Ale v tomto případě to neznamená, že to je špatně. Tady to lidi dělali dobře,“ vysvětluje.

Valná hromada sice mohla za zpřísněných hygienických opatření probíhat při osobní účasti delegátů, ale teplický okres se rozhodl pro její uskutečnění na dálku, prostřednictvím moderních technologií.

Vše proběhlo podle Řepky bez potíží. „Opravdu se to povedlo. Myslím, že by to mohl být příklad i pro další valné hromady, že se dají pořádat na dálku. I když přiznávám, že tady to bylo jednodušší, protože kandidát na předsedu byl jediný,“ říká funkcionář.

Okresní valné hromady se mají na základě rozhodnutí FAČR konat do 15. dubna. Zatím proběhly dvě na Moravě, ve Žďáru nad Sázavou a v Ostravě-Městě. První v Čechách, což je z pohledu případného vykročení z říše Romana Berbra podstatnější, se uskutečnila právě v Teplicích.

Od 15. dubna do 15. května jsou v plánu krajské valné hromady, velká, která má zvolit příštího předsedu FAČR, se chystá zkraje června.

Ovšem, je tu jeden soupeř pro všechny, COVID-19.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud