12. dubna 2008 • 00:00

Ronaldinho už se dohodl s AC Milán

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho už se dohodl na podmínkách svého působení v AC Milán, kam se chystá přestoupit z Barcelony.



Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho už se dohodl na podmínkách svého působení v AC Milán, kam se chystá přestoupit z Barcelony. Potvrdili to jeho bratr a zároveň manažer brazilské hvězdy Roberto Assis a viceprezident italského velkoklubu Adriano Galliani. Vedení úřadujícího vítěze Ligy mistrů se nyní musí domluvit na odstupném se zástupci katalánského celku. "S hráčem jsme v zásadě dohodnuti, teď nás čekají jednání s Barcelonou. Dejte nám čas," řekl Galliani podle deníku Gazzetta dello Sport. Stejný list napsal, že Ronaldinho má na San Siru připravenou smlouvu do roku 2012, která mu zaručuje roční plat osm milionů eur. V připraveném kontraktu už prý zbývá dojednat jen znění několika klauzulí. Ronaldinho má v Barceloně smlouvu do roku 2010, podle italských a španělských médií by za něj měl jeho dosavadní zaměstnavatel dostat částku mezi 20 a 30 miliony eur. Nejlepší fotbalista světa z let 2004 a 2005 se minulý týden zranil a přijde o zbytek sezony, která se mu vůbec nevydařila. Za poslední rok odehrál Ronaldinho vinou zdravotních potíží v základní sestavě 13 ze 30 ligových zápasů a výrazně zaostával za svými výkony z minulých sezon. Často se objevovaly spekulace o jeho potížích s disciplínou, podle některých zpráv si osmadvacetiletý hráč neustálé zdravotní problémy pouze vsugeruje.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud