11. června 2008 • 16:04

V Českých Budějovicích skončil záložník Plocek

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Českých Budějovicích už nebude hrát fotbalový záložník Jaromír Plocek. Zkušený středopolař se rozhodl s klubem neprodloužit smlouvu a míří do nižší rakouské soutěže.



Informovaly o tom webové stránky Dynama.

Českobudějovické vedení nabídlo Plockovi v průběhu podzimní sezony nový kontrakt na dva roky, ale třiatřicetiletý záložník jej odmítl. "Smlouva mu zajišťovala stejné podmínky, jaké měl v právě končící smlouvě. Jarda ale nabídku odmítl s tím, že má možnost odchodu do zahraničí. Na jaře jsme o jeho služby měli stále zájem a nabídli jsme mu alespoň roční kontrakt za stejných podmínek, ale k dohodě opět nedošlo," uvedl sportovní manažer Dynama Roman Rogoz.

Plocek působil v Českých Budějovicích od roku 2003. Předtím prošel Žižkovem, Lázněmi Bohdaneč nebo Plzní. V první lize patřil k nejzkušenějším hráčům, nastoupil celkem k 268 utkání, v nichž vstřelil třináct branek.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud