3. července 2008 • 09:50

Svěrkoš míří do Ruska

Autor: Sport
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ostravský útočník a člen reprezentačního kádru Václav Svěrkoš pobývá momentálně v Moskvě, kde vyjednává s vedením klubu Saturn Moskevská oblast o smlouvě.



O Václava Svěrkoše byl po skončení letošního ročníku Gambrinus ligy velký zájem, který ještě umocnilo jeho sice krátké, ale úspěšné vystoupení na letošní ME.

Zájemců bylo více, ale v posledních dnech se ve spojení se Svěrkošem skloňovalo stále častěji jméno Saturn Moskevská oblast. Útočník odletěl do Ruska na námluvy, kde si vyjasňuje podmínky smlouvy se zástupci klubu. "Ano, mohu potvrdit, že jednám se zástupci klubu o smlouvě, věřím, že se dohodeme." odpověděl Svěrkoš redaktoru deníku Sport.

Ostravský generální manažer Verner Lička k celé záležitosti poznamenal. "Zatím Václavův přestup nemohu potvrdit, ale je pravděpodobné, že pokud se hráč a kluby dohodnou, k přestupu dojde."

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud