1. října 2008 • 18:06

Maradona se dočká: Bude mít vnuka

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Diegu Maradonovi i milionům argentinských fanoušků se splní jejich přání: první vnouče legendárního fotbalisty bude kluk. Podle argentinských médií přivede Maradonova dcera Giannina v únoru na svět chlapce.



Ten by se měl podle všeho jménovat Leonel.

Narodit se má ve Španělsku, kde Giannina žije s hvězdou Atlétika Madrid Sergiem Agüerem, který bývá často označován za nového Maradonu. Fanoušci se proto těší, že chlapeček bude mít prvotřídní fotbalové geny.

Sedmačtyřicetiletého mistra světa z roku 1986 prý dojalo, když se dozvěděl, že bude mít vnuka. Zato Maradonu příliš nenadchlo, že se jeho dcera chystá rodit ve Španělsku, ale hodlá rozhodnutí mladého páru respektovat.
Chlapec, který se prý bude jmenovat Leonel Agüero Maradona, má mít argentinské občanství.

Na Maradonova vnuka se těší nejen legendární hráč. "Pokud Sergio a Giannina budou mít syna, vezmu toho malého už v den jeho narození pod smlouvu a udělám z něj nejmladšího hráče v historii klubu," prohlásil prezident Atlétika Madrid Enrique Cerezo v létě, kdy se poprvé objevily zprávy, že Maradonova dcera je těhotná.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud