27. srpna 2009 • 06:58

Vrátí se Petržela zpátky do Petrohradu?

Autor: zal
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mužstvo je bez trenéra a topí se v problémech. Nastal čas vrátit na lavičku Zenitu českého trenéra Vlastimila Petrželu (56). Tak vidí ruská média situaci kolem fotbalového týmu z Petrohradu.



Jenže současný trenér Žižkova pro ně nemá pochopení. „Zatím o tom neuvažuji,“ tvrdí. Zatímco se už v Rusku píše, že je Petržela připraven převzít Zenit po vyhozeném Nizozemci Advocaatovi, český trenér zůstává klidný.

„Na Žižkově jsem naprosto spokojený,“ říká kouč pátého týmu druhé ligy. Jak vlastně Rusové na možnost Petrželova návratu do Petrohradu přišli?

„Kontaktovali mě a napřímo se zeptali, jestli bych chtěl vést Zenit. Tak jsem jim napřímo odpověděl, že ano. Zažil jsem tam přece nádherné roky,“ vysvětlil Petržela zdroj ruského poprasku. „Ale abych se mohl vrátit, musel by klub změnit koncepci a pracovat více s mládeží,“ dodal.

Vlastimil Petržela
Vlastimil Petržela

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud