11. dubna 2010 • 14:22

Hašek dal za Chabry gól, ale v hlavě řešil Střížkov

Autor: Robert Neumann
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO - Těšil se, jak si po osmi měsících zahraje mistrák. Zamýšlel, že na 90 minut „uteče“ od problémů českého fotbalu. Jenže ty dohnaly předsedu ČMFS Ivana Haška ještě před utkáním, které včera absolvoval v dresu Dolních Chaber.



Duel pražské 1. A třídy si tak šéf svazu moc neužil, v hlavě spíš řešil skandální událost z Vršovic.

„Před zápasem jsem pořád telefonoval, člověk pak myslel na jiné věci. Podle toho to také na hřišti vypadalo,“ přiznal Hašek po utkání s PSK Union Praha, které skončilo remízou 2:2.



Kvůli neuskutečněnému derby „Bohemek“ dorazil na klobásami provoněný stadionek v Chabrech těsně před utkáním. Nestihl rozcvičku, když s číslem osm vyběhl z kabiny, mužstva nastupovala.

O poločasové přestávce pak řešil ostudnou záležitost s přítomným předsedou komise rozhodčích Luďkem Macelou. Kromě toho se věnoval zástupcům médií.

Ivan Hašek v obležení spoluhráčů po svém góluFoto Michal Beránek (Sport)


Přesto se blýskl gólem, kterým zajistil Chabrům vedení 2:1. Ovšem vítězná branka to nakonec nebyla, hosté stihli v nastavení vyrovnat. Zvedla mu jeho trefa aspoň trochu náladu?

„Spíš mě zklamal můj výkon, byl hrozný. Takže moc ne,“ byl k sobě Hašek kritický. Za Chabry nastoupil poprvé od nedávného přesunu z Černolic.

Premiéru si odbyl i manažer národního týmu Vladimír Šmicer, ještě na podzim hráč Slavie. Ten se tedy sešel v jednom týmu se svým tchánem, Ladislavem Vízkem, který v Chabrech válí delší čas.

Duel nabídl čtyři góly, ale i nervózní závěr. Za protesty byl vyloučen hráč hostů, vzápětí sudí vykázal z lavičky Unionu jednoho z členů realizačního týmu.

„Při zápase to lítá hlava nehlava, po něm je to ale všechno v klidu,“ shrnul Hašek, jenž s novými spoluhráči duel v přilehlé hospůdce nerozebíral. Měl jiné starosti...
Ivan Hašek (vpravo) o poločase v šatně Dolních Chaber s Ladislavem Vízkem (druhý zleva) a Vladimírem Šmicrem (druhý zprava)
Ivan Hašek (vpravo) o poločase v šatně Dolních Chaber s Ladislavem Vízkem (druhý zleva) a Vladimírem Šmicrem (druhý zprava)

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud